Sådan opretter du Linksys til DSL

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Konfigurer din Linksys-router i nærheden af ​​din computer, dit DSL modem og et stikkontakt. Placer routeren i et ventileret område på omkring taljeniveau.

2.

Kør et Ethernet-kabel fra den gule 'Internet' -port på bagsiden af ​​dit DSL-modem til 'WAN 'port på bagsiden af ​​din Linksys-router.

3.

Tilslut routeren til din computer med et andet Ethernet-kabel. Tilslut den ene ende af kablet til en af ​​din router's fire 'LAN' Ethernet-porte, og sæt den anden ende af kablet i Ethernet-porten på computerens netværkskort.

4. < / p>

Indsæt spidsen af ​​Linksys routerens strømforsyning i strømforsyningen på bagsiden af ​​routeren, og tilslut transformatorens ende af strømadapteren til et nærliggende stikkontakt.

5.

Start din computer og start din internet browser. Skriv '192.168.1.1' efterfulgt af 'Enter' -tasten i browserens adresselinje for at få adgang til din router s grafiske grænseflade.

6.

Klik på fanen 'Kodeord' øverst på Linksys-menuen. På password-siden opretter du et kodeord for at beskytte dit trådløse netværk fra uautoriserede brugere.

Linksys 'serie af kraftige, men overkommelige rutere gør det nemt at oprette dit eget trådløse hjemmenetværk. Med en Linksys-router kan du dele din DSL-forbindelse med både kablede og trådløse computere og printere.