Sådan opretter du en Linksys Wag200g

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Placer dine Linksys Wag200g i et godt ventileret område, tæt på din computer, et stikkontakt og en telefonstik. Tilslut et DSL-telefonfilter på telefonstikket nærmest din Wag200g.

2.

Tilslut din Wag200g til telefonstikket. Indsæt den ene ende af et telefonkabel i porten mærket 'DSL' på filteret, og sæt den anden ende af kablet i den hvide 'DSL' -port på bagsiden af ​​din router / modem.

3 .

Slut Wag200g til din computer. Slut den ene ende af et Ethernet-kabel til Ethernet-porten på computerens netværkskort, og sæt den anden ende af kablet i en af ​​de gule Ethernet-porte på bagsiden af ​​routeren. Du kan bruge de ekstra Ethernet-porte til at forsyne andre computere med kabelforbindelse.

4.

Indsæt spændingsadapterens spids i strømforsyningen på bagsiden af ​​din Wag200g - og tilslut derefter routeren til en strøm udgang.

5.

Tænd for din computer. Skriv '192.168.1.1' i adresselinjen i din computers webbrowser. Indtast dit operativsystems logon-adgangskode, hvis du bliver bedt om det. Brug Linksys-menuen, der ser ud til at tilpasse dit hjemmenetværk.

Den kraftfulde Linksys Wag200g reducerer behovet for at eje både en trådløs router og et DSL modem - det kombinerer begge enheder i en pakke. Så når du opretter din Linksys Wag200G, vil du ikke kun etablere din bredbåndsinternetforbindelse, du vil også oprette dit eget hjemmenetværk.