Sådan opretter du en NetGear DG834G Router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Konfigurer din Netgear DG834G-router i et godt ventileret område, tæt på både telefonstikket og computeren. Giv routeren omkring en tomme ledig plads på begge sider for at udlufte.

2.

Indsæt et DSL-filter i en telefonstik, tilslut routeren til filteret med et telefonkabel. Kør kablet fra 'DSL' -porten på filteret til den hvide 'Internet' -port på din router.

3.

Tilslut 12V DC-strømforsyningen til strømforsyningen på bagsiden af ​​routeren - lige ved siden af ​​antennen. Tilslut transformatorens ende af adapteren til et stikkontakt. Check for et solidt 'Internet' -lys på fra din NetGear DG834G.

4.

Start din internetbrowser på din computer. Skriv adressen: 'http://192.168.0.1' til internetbrowserens adresselinje og tryk derefter på 'Enter' -tasten.

5.

Vælg den første mulighed på menuen, der dukker op for at lade DG834G's interne software automatisk konfigurere sig selv. Vælg den anden mulighed for et mere tilpasseligt setup.

Konfigurer dit trådløse hjemmenetværk og DSL-forbindelse samtidig med en NetGear DG834G DSL modem / router-kombinationsenhed. DG834G er kompatibel med stort set alle større DSL-udbydere og skærer behovet for to separate enheder. Og konsolideringen af ​​et DSL-modem og en router gør denne enhed lettere at konfigurere.