Sådan opretter du en Ventrilo Server

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Besøg Ventrilos websted og klik på 'Download' på panelet til venstre.

2.

Klik på en af ​​linkene under 'Serverprogrammer' overskriften. Der er versioner af Ventrilo til Windows, Linux og Mac OS. Sørg for at downloade den version, der er designet til dit operativsystem.

3.

Læs den lovtekst, og klik derefter på 'Jeg accepterer'. Gem filen, når downloadvinduet vises.

4.

Gå tilbage til download siden og download 'Ventrilo Client.'

5.

Kør installationsprogrammet til Ventrilo Server. Ventrilo Server Installation Guiden tager dig gennem installationen. Klik på 'Næste' for at fortsætte, 'Tilbage' for at gå tilbage et trin eller 'Annuller' for at opgive installationen. Sørg for at læse hver side, indstille de ønskede indstillinger, og klik derefter på 'Afslut' i slutningen.

6.

Kør installationsprogrammet til Ventrilo Client. Følg Ventrilo Client Installation Guiden, og klik derefter på 'Afslut' i slutningen.

7.

Klik på 'Rediger INI-fil' i 'VentSrv' Startmenu-mappen. Indstillingerne for din Ventrilo-server er angivet i filen 'ventrilo\_srv.ini.' Her er et overblik over hver linje. Når du har indstillingerne den ønskede måde, skal du gemme og derefter lukke 'vents\_srv.ini'.
[Server]: Dette er etiketten for filen, ændrer den ikke.
(blank space): For Organisationens skyld, skal du bare forlade tomrummet.
Navn = Server 1: Dette angiver navnet på serveren, som er 'Server 1' for øjeblikket. Omdøb serveren til hvad du vil, men navnet skal følge 'Navn ='. Det samme tegn er vigtigt.
Fonetisk = Server 1: Ventrilo har en voice synthesizer, der vil læse servernavnet. Hvis du ikke vil have en uhyggelig, robot stemme, der mispronounder dit servernavn, kan du slette fonetisk.
Auth = 0: Denne indstilling bestemmer, hvordan folk logger ind på serveren. Ved '0' kan enhver forbinde. Ved '1' skal personen have adgangskode. Ved '2' kan kun visse brugernavne med adgangskode forbinde til serveren.
Duplicates = 1: Tillader eller forbyder duplikat brugernavne. '0' for at få alle til at vælge forskellige brugernavne eller '1' for at tillade flere forekomster af samme brugernavn.
AdminPassword =: Her indstiller du adgangskoden for at få adgang til administratorrettigheder. Du skal angive et kodeord for at begrænse adgangen.
Password =: Du indstiller adgangskoden, brugerne skal oprette forbindelse.
SendBuffer = 0: Angiver størrelsen af ​​de udgående buffere i TCP. '0' standard til 131.072 byte. Forlad denne indstilling, som det er.
RecvBuffer = 0: Indstiller størrelsen af ​​de indgående buffere i TCP, også noget, du skal forlade alene.
Diag = 0: Denne indstilling skifter diagnostik til udviklere, en anden handsfreeindstilling .
LogonTimeout = 5: Angiver, hvor mange sekunder en klient skal logge ind på serveren, før brugeren afbrydes. Når du er logget ind, er brugeren i orden.
CloseStd = 1: Denne indstilling omhandler at køre serveren som en baggrundstjeneste og bruges ikke til typisk serverbrug. '0' lukker ikke håndtag, mens '1' lukker håndtag. Forlad denne indstilling til '1.'
TimeStamp = 1: Aktiverer eller deaktiverer tidsstempler i konsolmeddelelser. Hvis du er interesseret i at vide præcis, når meddelelser opstod, skal du sætte dette til '1.'
PingRate = 10: Indstiller hvor ofte serveren pinger klienten. Nyttig til at løse problemer med en klient. Nummeret repræsenterer sekunder, så det er 10 sekunder som standard.
ExtraBuffer = 0: Giver ekstra bufferplads til udgående klientdatastrømme. '0' indstiller standarden til 128.000 byte. Rør ikke ved denne indstilling, eller du risikerer at lave problemer. Standardgodtgørelsen er masser.
ChanWidth = 0: Indstiller antallet af mulige underkanaler, der kan oprettes. '0' betyder ingen grænse.
ChanDepth = 0: Indstiller det maksimale antal indlejrede subkanaler. Nestede subkanaler er underkanaler, der bevarer attributter af hovedkanalen, hvorfra de blev oprettet. '0' angiver maksimumet på otte.
ChanClients = 0: Begrænser antallet af klienter i en kanal. '0' indstiller ingen grænse.
DisableQuit = 0: Aktiverer eller deaktiverer en person med administratorrettigheder fra fjernt instrueret serveren til at afslutte. Denne funktion er tilladt som standard.
VoiceCodec = 0: Indstiller hvilke codecs der bruges af klienter. '0' betyder, at serveren trækker fra en sæt liste over mulige codecs, der kan ses i konsollen med kommandoen 'ventrilo\_srv -?'. Dette er endnu en indstilling, du bør ikke ændre.
VoiceFormat = 1: Binder til VoiceCodec, så du bør også bare lade det være.
SilentLobby = 0: Tillader eller forbyder stemme i lobbyen.
AutoKick = 0: Denne indstilling bestemmer hvor længe, ​​om sekunder, at en klient kan forblive forbundet til serveren. Ved standardindstillingen '0' er der ingen grænse.

8.

Gå tilbage til menuen Startmenu til Ventrilo Server og kør Ventrilo Server. Et konsolvindue vises og viser de indstillinger, du har angivet i filen 'ventrilo\_srv.ini'. Din server kører nu.

9.

Kør Ventrilo Client for at afprøve din nye server. Indstil dit brugernavn, og udfyld forbindelseseditoren. Tilslutningseditoren, der åbnes ved at klikke på pilen ved siden af ​​serverfeltet, vil bede om servernavn, IP-adresse, portnummer, adgangskode og standardkanal. Forlad nu 'Portnummer' og 'Standardkanal' felterne og udfyld resten. Adgangskoden er hvad du angiver i 'Password =' indstillingen i filen 'ventrilo\_srv.ini'.

10.

Vælg din server og klik derefter på 'Connect.' Server-konsolvinduet noterer din forbindelse. Din Ventrilo-server er nu i gang.

Tips og advarsler

  • Kun én person i gruppen skal køre serveren.
  • li> Ventrilo er store konferencer eller planlægningsrapporter i MMO'er.
  • Du kan finde ud af din IP-adresse ved at gå til startmenuen, klikke på Kør, kør 'cmd', skriv 'cd \' og indtast for at rydde linjen og skriv 'ipconfig' og indtast derefter.
  • Alle skal have Ventrilo-klienten til at forbinde.
  • Din routerindstilling eller internetudbyder kan forhindre, at brugere uden for dit lokale netværk får adgang til din server.
  • Ventrilo er et gratis stemmekonferenceværktøj, der gør det muligt for venner at tale med hinanden fra ethvert hjørne af internettet. En af de mest populære måder at bruge Ventrilo på er at chatte, mens du spiller online spil. De fleste spil har en form for tekstbeskeder, men det er langt lettere at kommunikere med dine allierede over stemme og derefter aflede opmærksomheden fra handlingen til at skrive. Når din besked skrives og sendes, kan punktet være i orden. Ventrilo giver dig mulighed for at kommunikere uden at tage hånden ud af kontrollerne. Denne vejledning viser, hvordan du konfigurerer og tester en Ventrilo-server.