Sådan sænkes Leaf Springs

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Start med at se på bladfjederen i dit køretøj. Bestem om akslen er monteret over eller under foråret, og hvis den bageste bøjle er monteret over eller under fjærens øje.

2.

Fjern de bageste bøjler. Hvis bøjlerne er monteret over fjederøjen, kan sænkning af køretøjet være så simpelt som at udskifte bøjlerne med kortere.

Fjerner en højbuefjeder (såkaldt fordi den har en større kurve i den) og erstatter dem med lav bue. fjedre er den næste enkleste tilgang til sænkning af et bladfjeder udstyret køretøj. For at fjerne fjederen skal bolten, u-boltene og det forreste øje løsnes gennem bolten. Fjedre er tunge; Du kan få hjælp til at hjælpe med at løfte den fra bilen.

4.

Løsn de u-bolte, der holder akslen til foråret, hvis dit køretøj har akslen monteret nedenfor foråret. Fjern bremseledningerne, drivakslen og støddæmpere. Fjern akslen fra køretøjet.

5.

Pas på og skær fjedermonteringspladerne fra akselhuset. Placer puderne på bunden af ​​huset, nøjagtigt i overensstemmelse med hvor de var på toppen af ​​huset og svejs på plads. Monter igen i køretøjet ved hjælp af nye U-bolte og monter akslen over foråret.

6.

Udskift støddæmpere med kortere for at muliggøre korrekt stødstempelrejse, hvis du har sænket køretøjet mere end et par inches.

Tips og advarsler

  • For at opretholde sikker håndtering i dit køretøj, skal frontfjedringen sænkes ens Beløb som bagophæng.
  • Sænkning af et køretøj kan gøre det muligt for dækene at ramme kroppen eller rammen på støt. Vær sikker på, at der er nok clearance før du foretager ændringer af dit køretøj.
  • At sænke et køretøj med bladfjedre er et af de projekter, der kan være ret ligetil og billigt, men det kan også løbe ind i arbejdstimer og flere hundrede dollars i materialer. Dette projekt kan udfyldes af en do-it-yourselfer med et godt sæt mekanikværktøjer, men det kan kræve lidt hjælp udefra, som f.eks. Svejsning. Der bør dog ikke være nogen overraskelser, da det er ret nemt at bestemme dit setup og vide, hvilken tilgang der er brug for for at udføre denne opgave.