Sådan tilslutter du en internettelefon

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Sådan opretter du en internet-telefon

1.

Vælg et bredbåndsfirma, der skal abonnere på. Vonage and Lingo er de to førende muligheder på internet-telefonmarkedet. Vælg en udbyder på samme måde som du ville vælge et andet telefonfirma. Sammenlign planer og køb det, der passer dig bedst.

2.

Vent til udstyr, der skal ankomme. Vonage telefon service leveres med en enhed, der er en kombination Internet router og VOIP (voice over IP) konverter. Lingo leveres med en VOIP for at overføre stemme via internettet, men inkluderer ikke en router. I begge tilfælde skal du vente på, at speciel hardware kommer frem, før du kan oprette forbindelse til internettet. Denne hardware kommer normalt inden for tre arbejdsdage.

3.

Slut routeren til din internetkilde. Brug et Ethernet-kabel til at forbinde din router til kabel- eller DSL-modemet, der giver din internetadgang. Tilslut den ene ende af kablet til Ethernet-porten i modemet, og tilslut den anden ende til det forbindelsespunkt, der er identificeret som Internet på bagsiden af ​​routeren.

4.

Connect Alle enheder, der kræver internetforbindelse. Ved hjælp af Ethernet-kabler skal alle computere og andre nødvendige enheder forbindes til routeren, i mellemrummet 1, 2, 3 og 4. Dette giver din elektronik adgang til internettet. Hvis du valgte Lingo som dit bredbåndsfirma, skal du også tilslutte din Lingo VOIP-adapter som en knude.

5.

Tilslut din telefon til VOIP-konverteren. I tilfælde af at du er en Vonage-kunde, er VOIP-konverteren indbygget i routeren. I dette tilfælde skal du blot tilslutte din telefonlinje til stedet på routerens bagside, der er identificeret som Telefon 1. Lingo-kunder kan simpelthen tilslutte telefonen til VOIP-adapteren, som er tilsluttet deres eksisterende router.

Tips og advarsler

  • Få kendskab til nødopkaldsteknikker. Bredbåndstelefonvirksomheder tilbyder ikke standard 911 opkaldstilgang, og i stedet sætter dig i direkte kontakt med forsendelsesofficerer.
  • Hver dag siger flere mennesker farvel til deres gamle telefonselskab og ændrer deres plan til et internet-telefonselskab. På den måde får de ikke kun ubegrænset langdistance og fri international opkald, men de kan også beholde deres gamle telefonnummer, hvilket gør kontakten sømløs og smertefri --- eller næsten. Brug af en internet-telefon kræver tilslutning af ekstra hardware, som nogle måske ikke har det godt at gøre. Det er faktisk ret simpelt, hvis du følger et par nemme trin.