Crossover Cable Definition

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Definition

Crossover-kablet er et netværkskabel, der krydser transmissions- og modtagelinierne mellem computere. Kablerne kan forbinde hub og skifte sammen ved hjælp af standard MDI-X (Medium Dependent Interface port, også kaldet en 'uplink port'), som allerede er crossover porte. Crossover-kablet har til formål at krydse linjerne først, så når MDI-X krydser linjerne, kommer de effektivt tilbage til en ikke-krydset omstændighed.

Andre navne

Crossover-kablet henvises til tider til 'null moderne'. Det nul moderne kabel gør det muligt for enkeltpersoner at forbinde deres pc (computer) til en anden pc eller seriel enhed ved hjælp af modemprotokollen.

Bruger

Årsager til at bruge et crossover-kabel kan omfatte at spille en videospil konkurrencedygtigt med en hurtig responstid. Med to personer på to computere kan de forbinde deres computere til at spille mod hinanden. Du kan også bruge et crossover-kabel til at teste en computer ved at undersøge dens reaktion (eller adfærd) på den anden computer Brug af kablet kan spare dig for at købe et hub (konvergensstedet, hvor data overføres fra en enhed til en anden), når du planlægger at forbinde to computere eller enheder på samme sted.

Identifikation af Ethernet Crossover Kabler

Ethernet-overgangskablerne er grundlæggende crossover-kabler, der bruges til at forbinde computere eller enheder. Kablerne har forskellige pinpoint (eller stik) på hver side og indeholder op til seks ledninger, der kan vende transmissions- og modtagelsessignalerne. Med disse kabler krydses de første og tredje kabler sammen med den anden og den sjette ledning og ses visuelt via RH-45-stikkene i hver ende af Ethernet-kablet.

Fordele

Brug af en crossover kabel kan gavn for nogen i enhver netværksforhold. Kablet giver computere mulighed for at handle information samtidigt. Det kan være nyttigt, når du arbejder i et miljø, hvor alle computere kan dele de samme oplysninger. Da teknologien fortsætter med at trives og forbedres, er crossover-kabler blevet en del af den forbedring, der har gjort overførsel af data lettere og hurtigere. Crossover-kablet bruges globalt og bruges meget i arbejdsstyrken i computernetværk i boliger og kontorer. Selvom det bruges i virksomheder, har det også sjovt (til computerspil).