DSL Modem Hookup Instruktioner

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Hvad er DSL?

Digital Subscriber Line (DSL) -tjeneste er en metode til højhastighedsadgang til internettet, der bruger telefonlinjerne. Voice og dataoverførsel bruger lavfrekvenssignaler, der overføres via telefonlinjen. DSL bruger et højfrekvente signal og kan bære samtidigt på samme linje. Ved at installere filtre ved brugerens slutning kan disse lave og høje frekvenser adskilles mellem telefonerne, faxmaskinerne og DSL-modemerne i huset.

Installation af modemet

DSL-modemet leveres med en netledning. Sæt netledningen i en stikkontakt, og tilslut derefter DSL-modemet.

Tilføjelse af filtre

Hvis du har modtaget dit DSL-modem som en del af et installationssæt fra din internetudbyder, har du sandsynligvis modtaget to eller tre filtre. Disse filtre skal installeres på telefonstikkene. Hver telefonstik, der har en telefon eller en faxmaskine, skal tilsluttes, skal have et filter. Træk telefonledningen ud af stikket, sæt filteret i stikket, og sæt derefter telefonledningen i filteret. Hvis filteret har to eller flere stikkontakter, skal du være sikker på, at telefonlinjen er tilsluttet til stikket, der er beregnet til det, og ikke DSL-linjen. Telefonstikket nærmest DSL-modemet får også et filter. Sæt filteret i stikket, og sæt derefter en telefonledning i filterstikket, der er beregnet til DSL-linjen. Tilslut den anden ende af telefonlinjen til RJ11-stikket på det DSL-modem, der er udpeget til det.

Tilslutning af computeren

Modemet skal være forbundet til din computer for at give internetadgang. Tag en længde af CAT5, CAT5e eller CAT6 Ethernet-kabel, sæt den ene ende i netværkskortet på computeren, og sæt den anden ende i RJ45-stikket i modemet. DSL-modemet kan have mere end en RJ45-stikkontakt til at modtage netværkskablet. Ethvert af stikkene udpeget som 'Local Ethernet' kan bruges til at oprette forbindelse til din computer.

Forsigtig

Hvis der ikke er installeret filtre eller hvis de er installeret forkert, kan DSL'en eller telefonerne i huset muligvis ikke arbejde som forventet Interferens fra DSL-frekvenserne kan medføre statisk stemmekommunikation. Hvis en separat router bruges med DSL-modemet, skal du bruge to Ethernet-kabler til installationen. Brug en til at tilslutte modemet til routeren og den anden til at tilslutte router til computer netværkskortet. Et DSL-modem er nødvendigt for at forbinde din computer via DSL til internettet. Dit modem skal indeholde instruktioner fra producenten eller fra din internetudbyder. Følg disse instruktioner og installer softwaren på cd'en, hvis en cd blev leveret.