Hvad er Twittering på internettet?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Webstedets mål

Twitter.com er et websted for sociale netværk, der gør det muligt for venner, familie og kolleger at kommunikere og holde sig ajour med de daglige aktiviteter i deres medlemmer. Ifølge Twitter.com-webstedet sender 'Medlemmer af hjemmesiden og modtager korte meddelelser, der svarer på et simpelt spørgsmål:' Hvad laver du? ''

Meddelelsesbegrænsninger

Alle meddelelser sendt via Twitter-webstedet skal være 140 tegn eller færre. Dette tillader beskeder at blive sendt som en enkelt SMS-alarm.

Kommunikation

Medlemmer af hjemmesiden kan kommunikere med venner eller 'tilhængere' hele dagen, modtage de korte beskeder eller 'tweets' via hjemmesiden eller SMS. Medlemmer kan begrænse antallet af tilhængere og bestemme hvem der ser indlæg. Gruppelignende emner som 'Graduation Party on Friday at 6pm' kan deles med bestemte venner eller private eller offentlige grupper.

Gratis internettjeneste

Twitter er gratis for offentligheden, men medlemskab er påkrævet. For at blive medlem skal abonnenter angive et brugernavn og adgangskode, e-mail-adresse og mobilnummer, hvis det er relevant.

Medlemmer skal aktivt Twitter

Twitter.com giver medlemmer mulighed for at dele information og organisere arrangementer. Mens hjemmesiden opfordrer medlemmerne til at opdatere følgere så ofte som muligt, hvis opdateringer ikke gives, modtager modtagere ikke nye meddelelser. Twittering er et udtryk, der bruges til at beskrive en person, der abonnerer på og bruger den sociale internetwebsite Twitter.com. Webstedet giver medlemmerne mulighed for at 'twitter' til andre medlemmer. I lighed med en konstant strøm af korte beskeder er Twitter.com et internet-socialnetværkswebsted, der krønikerer den daglige, time-til-time og minut-til-øjebliks opholdssted, der leveres af hvert enkelt medlem.