Sådan: Leje det - ikke - Køb det

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Bliv ZIPSTER! Zipcar.com er verdens største bildelingsklubbetjeneste. Du kan leje efter time eller dag, og gas og forsikring er inkluderet i aftalen. Du registrerer, få udstedt et 'postkort' så du kan låse nøglen til tusindvis af biler rundt om i verden.
Næste, Wear Today-Gone Tomorrow hjemmeside. Her kan du 'låne' designer tøj og ligne en berømthed for 90\% rabat på detailomkostninger. Medlemskabet er gratis; leje i ugen eller måneden, og det er alle designer tøj.

2.

Rentobile.com: Disse mennesker har de nyeste og hotteste mobile enheder, herunder Blackberry Smart Phones. valg. De sender til dit hjem, og når du er færdig, skal du returnere den i den forudbetalte postpakke.
Lej det så længe du vil.

3.

Irent2u .com - Dette er en cool online udlejningsmarkedsplads, der vil låne eller leje noget. Har du brug for noget, du kun vil bruge en gang? Noget du ikke bruger i det hele taget? Dette er stedet for dig. De forbinder lejere med långivere i et system, der er hurtigt og nemt.
Lej et kæledyrsprogram på straypet.org. Elsk denne. Du kan være en plejeforælder til en weekend eller måned. De leverer kæledyr, mad, skåle, snore, alt hvad du behøver. Perfekt til seniorer, der bor alene eller shut-ins!

Tips og advarsler

  • Sørg for at du læser 'museet'
  • Sørg for at undersøge nogen, der spørger om SS ## eller penge på forhånd.
  • Når du bruger Google eller Bing-søgemaskiner på websteder som disse, oftest hvis du ruller ned på siden, der er mennesker, der har brugt webstederne og videregiver et 'tommelfingre op eller tommelfinger ned'.
  • OH ..... Du kommer til at elske dette. Min bror i Colorado opdagede dette ved et uheld. Dette er især gode nyheder for de af jer, der har været på vanskelige tider ELLER andre, der har ting, du ikke bruger længere. br /> Det er en række websteder, der giver dig mulighed for ikke længere at købe ting - herunder biler.
    Tjek dette ud.