Sådan Netværk Windows Vista til XP til 7 til Wii til PS3

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Routerinstallation. Tag router, nulstil i ryggen. Tænd igen. Tryk linksys logo, som er en switch, og hold i 5 sekunder eller så, indtil den blinker. Hvis ingen blink, nulstilles den igen. Dette bør fjerne alle de oplysninger, der er gemt på routeren.

2.

Tilslut kabelmodem direkte til routeren i uplinkporten.

3. < / p>

Slut computerens kabel til routers sølvspor. En hvilken som helst fire vil arbejde.

4.

Tag stikket ud af stikket, tag stikket ud af stikket, genstart computeren. starter plug-in kabelmodem og derefter router. Vent ..

Dette skal afslutte din endevor. Medmindre du vil krypteret. Så gør du følgende for at komme ind i din router. Men lad den åbne og køre en firewalled computer beskytter dig for næsten enhver gener.


Setup Router. Jeg fandt det svært for Vista at logge på routeren. Selv standard. For at løse problemet brugte jeg min xp computer til at programmere routeren.De fleste routere har en standard internetprotokal (ip-adresse) på 192.168.1.1. Lad brugernavnet være tomt, og administratoren er normalt adgangskoden. Indstil din trådløse router fra Gateway til Router. Indstil kryptering, så ingen jacks på internettet. passwordAfter you h ave din forbindelse deles med vista og computer genstartet. Det er altid en god idé at bare gå videre og genstarte alt på samme tid. Opstil dine XP-computere til vista-netværket. De fleste service pack 2 eller nyere kan automatisk registrere netværket fra vista. Tilføj til netværket som en computer, der tilslutte til en anden computer eller hub og derefter genstarte enheder forhåbentlig for sidste gang.

Tips og advarsler

  • Genstart alt efter nulstillingen, eller du vil drive dig selv gal forsøgt at finde ud af, hvorfor det ikke fungerede.
  • Gør det ikke, mens du er lige ude af dusjen. elektrisk stød er ikke sjovt
  • RESET EFTER REBOOT. / li> Kompliceret Jeg ved, men når du har konfigureret din router, skal du bare kunne gå ind i dine enheder og sætte dem i stand til at se dit SSID. Gør dette vil give dig adgang til dit netværk. Som med alle netværk skal du bruge din nyeste version af Windows som kontrolboks. Derefter aflede ressourcer i overensstemmelse hermed. MAC-kloning og adgangsbegrænsning kan tinkered med. Jeg foretrækker bare at lade det åbne og lægge firewalls på computere.