Sådan bruger du Bluetooth Internet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tænd for Bluetooth, hvis den ikke allerede er tændt i mobiltelefonen eller smartphone. På de fleste telefoner findes Bluetooth-linket under Indstillinger. Vælg Bluetooth-link og klik på 'Aktiver' eller 'Indstil til Discoverable'.

2.

Gå ind i menuen Start og vælg Indstillinger efterfulgt af Kontrolpanel på din pc. Find Bluetooth-enheder-ikonet, og vælg det. Klik på Tilføj i nederste venstre hjørne af menuen Bluetooth-enheder.

3.

Vælg 'Lad mig vælge min egen adgangskode' fra listen over muligheder. Indtast et 8 til 16 cifret adgangskode, du vælger i tekstfeltet. Klik på Næste, og parringen skal begynde. Du bliver muligvis bedt om at indtaste den adgangskodekode, du oprettede på computeren, for at etablere en forbindelse.

4.

Åbn netværkstilslutninger under Kontrolpanel og vælg Connect til Internet og hit Næste. Indtast et forbindelses-ISP-navn, hvilket kan være alt, hvad du gør.

5.

Klik på Næste og indtast det forbindelsesnummer, der bruges til at oprette forbindelse til mobiltelefonudbyderens data planen. Tallet kan have et pundskilt i det og være kort. Klik på Næste, og lad feltet feltet brugernavn og adgangskode være tomt og fortsæt ved at klikke på Næste.

6.

Klik på Afslut eller Næste for at komme til det sidste skærmbillede og vælg Dial. Computeren ringer derefter ud gennem din mobiltelefons Bluetooth-forbindelse.

Tips og advarsler

  • Sørg for, at Bluetooth-forbindelsen er etableret mellem telefonen og computeren, inden du trykker på Opkald.
  • Kontakt din mobiludbyder, før du gør det. Hvis du ikke allerede har en betalt dataplan med dem, kan du betale en høj per kilobyte adgangs rate, som kan blive dyr.
  • Hvis du har en Bluetooth-aktiveret pc samt en Bluetooth-aktiveret mobiltelefon eller smartphone, kan du oprette forbindelse til internettet på din pc ved hjælp af din mobiltelefons dataforbindelse.

    Når du er tilsluttet korrekt, Du kan surfe på internettet på din computer med datasignaler, der bevæger sig over din mobiludbyderes datanetværk. Dette kan være nyttigt, når du har brug for internetadgang, og du kan ikke få adgang til et trådløst punkt eller kan ikke få adgang til et modem.

    Kontakt din mobiludbyder for at kontrollere, at de har dataplaner, og at du kan få adgang til dataplanen. I så fald får du et forbindelsesnummer.