Sådan bruges Netgear 834G Router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut den ene ende af et telefonkabel til den hvide 'internet' -port på bagsiden af ​​Netgear 834G router / modem combo - tilslut den anden ende af kablet til en DSL-telefon filter. Slut telefonfilteret til en telefonstik.

2.

Tilslut routeren / modemet til din computer via et Ethernet-kabel. Tilslut den ene ende af kablet til en af ​​de gule Ethernet-porte på bagsiden af ​​Netgear 834G og sæt den anden ende i Ethernet-porten på computerens netværkskort.

3.

Tilslut vekselstrømsadapteren til strømforsyningen på bagsiden af ​​routeren / modemmet, og tilslut den til en stikkontakt.

4.

Åbn dit operativsystem s web browser på din computer. Skriv 'http://192.168.0.1' i adresselinjen og tryk på 'Enter' på tastaturet.

5.

Vælg indstillingen for enten at lade routeren / modemet automatisk -konfigurere sig selv eller konfigurere det selv.

Tips og advarsler

  • Se Ressourcer, hvis du skal fejlfinding din Netgear 834G Router.
  • Netgear 834G Router / Modem konsoliderer en trådløs router og DSL modem i en enhed. I et par enkle trin kan du konfigurere din DSL-service og det trådløse hjemmenetværk samtidig. Læs videre for at finde ud af, hvordan du kan konfigurere din Netgear 834G og surfe på internettet med brændende hastigheder.