Sådan bruges en Netgear WGT624

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Placer din WGT624 i et godt ventileret område, tæt på din computer, modem og et stikkontakt.

2.

Kør et Ethernet kabel fra 'WAN' på routeren --- placeret ved siden af ​​antennens umiddelbare venstre --- til porten mærket 'Internet' på bagsiden af ​​modemet.

3.

Kør et andet Ethernet-kabel fra de fire 'LAN' -porte på bagsiden af ​​routeren til Ethernet-porten på din computers Ethernet-kort.

4.

Tilslut spidsen af ​​12 VDC-strømforsyningen til strømforsyningen på bagsiden af ​​routeren, og tilslut transformatorens ende af adapteren til en stikkontakt.

5.

Indsæt ressource cd'en i din computers cd / dvd-rom-drev. Når disken kører automatisk og præsenterer en menuskærm, skal du vælge indstillingen mærket 'Opsætning.' Følg anvisningerne på skærmen for at konfigurere din router.

Tips og advarsler

  • Brug en pinkode til at trykke på nulstillingsknappen på bagsiden af ​​routeren --- ofte vil en simpel nulstilling genoprette en tabt eller forsinket forbindelse.
  • Del din DSL- eller kabelforbindelse med både ledede og trådløse forbindelser. Netgear WGT624 leveres med fire Ethernet-porte til kabelforbundne forbindelser og ca. fire gange den trådløse dækning af trådløse G-routere til dine trådløse enheder. Og opsætningen af ​​din Netgear WGT624 vil ikke tage dig lang tid. Find ud af, hvor hurtigt og nemt det er at oprette og bruge din WGT624.