Sådan bruges telefonen mens du er på opkald til internettet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Steps

1.

Installer en anden telefonlinje i dit hus. For et minimalt engangsinstallationsgebyr og et lille månedligt gebyr kan din telefonudbyder installere en anden telefonlinje i dit hus. Dette giver dig mulighed for at bruge en telefonlinje strengt til internettet, mens du forlader en telefonlinje til rådighed for at foretage og modtage telefonopkald.

2.

Brug Skype. Skype er en måde at foretage telefonopkald til jordlinje og mobiltelefoner over internettet. Ved at bruge Skype, hvis du absolut skal være forbundet til internettet, vil du stadig kunne foretage udgående opkald. For mere information, gå til www.skype.com.

3.

Få en mobiltelefon. En mobiltelefon er en bærbar telefon, som du kan tage med dig, uanset hvor du er. En mobiltelefon giver dig mulighed for at kunne foretage og modtage telefonopkald, mens du er tilsluttet din opkaldsforbindelse. Da de bruger to helt forskellige kilder til signaloverførsel (hustelefonen anvender standard telefonlinjer, og mobiltelefonen sender og modtager fjernsynsudsendelser), er det aldrig muligt at forhindre din evne til at ringe eller ringe på internettet.

En af de største ulemper ved at have en opkaldsforbindelse er, at din telefonlinje bliver optaget, mens du er online. Dette skyldes, at internetsignalet er så komplekst, at intet andet kan bruge linjen, mens du er tilsluttet. Hvis du vil beholde din opkaldsforbindelse, men også gerne vil kunne foretage telefonopkald, er der heldigvis nogle muligheder, du kan overveje.