Sådan deler du en printer i dit hjemmenetværk (med billeder)

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn kontrolpanelet på pc'en, som printeren er fysisk knyttet til.

2.

Vælg 'Vis enheder og printere' under Hardware og lyd i Windows 7 for at komme til denne skærm. Windows XP har den mulighed, der er angivet under 'Printere og anden hardware' i dets kontrolpanel.

3.

Højreklik på den printer, du vil dele, og vælg printeregenskaber. I mit tilfælde er det HP PSC 2200.

4.

Klik på fanen mærket deling. Sørg for at indstillingen er markeret. Du kan også omdøbe printeren, hvis du vil eller lad det stå som standard. Klik på OK, når du er færdig og genstart computeren om nødvendigt (Windows XP, Windows 2000 og 98 / 98SE-maskiner skal genstarte, hvis delingen er aktiveret / deaktiveret eller netværksnavnet er ændret.)

5.

Den computer, du vil udskrive fra, har ikke den fysiske forbindelse. I dette tilfælde er det en bærbar computer, der kører Windows XP. Åbn kontrolpanel.

Vælg derefter netværk og internetforbindelser.

7.

Nu 'Højreklik' på netværk, du bruger, og klik på egenskaber. I mit tilfælde er det trådløse netværk til venstre. Hvis dit netværk er ledningsnet, bruger du sandsynligvis Local Area Connection. Skærmbilledet for netværksegenskaber kommer op. Sørg for indstillingen 'Fil og printerdeling for Microsoft-netværk' er angivet og har et afkrydsningsfelt. Hvis så ... klik ok og luk vinduet. Du har installeret printerdeling,

8.

Lad os nu sørge for at dine computere er i samme arbejdsgruppe. Åbn kontrolpanelet igen.

9.

Og vælg ydeevne og vedligeholdelse.

10.

Klik derefter på System.

11.

Klik på fanen mærket 'Computer Name u0026 quot; som vist ovenfor. Her kan du nævne både din computer og dit netværk. Ved at klikke på ændringsknappen kommer denne meddelelse op, så du kan tildele navne som du vil. Standard arbejdsgruppens navn er normalt MSHOME eller HOME. Jeg foreslår, at du ændrer det til noget mere personligt af sikkerhedsmæssige årsager.

12.

Hvis du ændrer arbejdsgruppens navn, vises følgende prompte.

13 .

Som kræver en genstart.

14.

Nu hvor printeren deles på maskinen, er den fysisk knyttet til, og alle computere har samme arbejdsgruppens navne, skal vi bare installere printeren på fjernmaskinen. Åbn kontrolpanelet igen.

15.

Og vælg 'Printere og anden hardware'. < /p>

16.

Hvis ingen printere er installeret, vises guiden Tilføj printer. Hvis den ikke åbnes, skal du klikke på Installer printer til venstre.

17 .

Her vælger du mellem lokale (fysisk tilsluttede) og netværksprintere. Vælg netværk.

18.

Og klik på Gennemse efter en printer. Enhver printer, der er installeret og delt på en anden pc i dit netværk, vises her.

19.

Vælg nu den printer, du vil udskrive, fra listen. I dette tilfælde er det ' s HP Printeren er knyttet til min d esktop pc ved navn POPS

Følgende advarsel kommer op

21.

Klik ja på advarslen og afgør, om du vil printeren være standard. Standardprinteren er den printer, som applikationer (f.eks. Word) vil liste først og udskrive til.

22.

Afslut guiden.

23. < / p>

Nu når du går til at udskrive noget .. Se et dokument fra MS Word, viser netværksprinteren som valg. Du er færdig!

Nu .. Jeg ved .. ovenstående kan virke skræmmende for nyankomsten. Vær ikke bange for det er det ikke. Det vil tage alle 10 minutter og du ll føler dig stolt, når den er færdig og arbejder. Ikke kun det, du vil gemme en $80 tekniker opkald;)

Som IT-professionel bliver jeg gentagne gange stillet to spørgsmål af venner og familiemedlemmer; a) Hvordan fjerner jeg de virusser, mine børn har, og b) Hvordan kan jeg dele min printer med mit skrivebord og andre pc'er / pc'er jeg har.

Denne prosa er rettet mod de ikke-computerbaserede - arten af ​​artiklen min mor kunne følge. Jeg regner med, om den passerer sin litmus test, du kan også gøre det;)

Jeg antager, at du har en arbejdsprinter knyttet til enten en pc eller en bærbar computer og en anden computer. Jeg antager også alle pc'er kan oprette forbindelse til internettet.

Vi skal først lade printeren deles af andre computere i dit hjem. Vi gør dette ved at vælge printeren i Windows Kontrolpanel og dele det. I dette eksempel har jeg en HP-printer fysisk knyttet til et skrivebord, der kører Windows 7 (ligner Vista). Jeg har også en bærbar computer, der er trådløst netværk og kører Windows XP.

De fleste computere, der er bygget siden ankomsten af ​​Windows XP, vil som standard have netværk og fil- og udskriftsdeling aktiveret .. hvilket betyder at du sandsynligvis vil behøver kun at gøre tre ting:

1) Del den lokale printer (den pc, der har printeren fysisk fastgjort til den)

2) Sørg for alle pc'er og bærbare computere i dit hjem har samme arbejdsgruppe navn.

3) Virtuelt installerer (via software) printeren på hinanden pc i hjemmet.

Endelig, selv om dette skriver up er fokuseret på at dele printeren, finder du at når alt er sagt og gjort, kan du også dele filer på din pc i hjemmet !! Hvad en bonus eh? ;)