Sådan får du trådløs internet service til en bærbar computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Forskellige trådløse forbindelser

1.

Køb en bærbar computer, der allerede har et trådløst kort. Dette er standard på de fleste nyere bærbare computere. Hvis du ikke har en, skal du købe et trådløst kort til den bærbare computer.

2.

Find et sted i dit område, der er mærket som en 'Hot Spot'. ' De fleste McDonalds er hot spots, samt nogle kaffebarer. Disse steder tilbyder internetforbindelser gratis eller til et mindre gebyr. Nogle har usikrede netværk, og alt du skal gøre er at tænde din bærbare computer, og det finder denne server at forbinde automatisk. Nogle vil kræve, at du åbner din trådløse skærm for at indtaste et kodeord for at bruge deres server.

3.

Vælg en trådløs udbyder, så du ikke stoler på en anden, der har en dedikeret server. Udbyderne har et USB-flashdrev, som du betaler et månedligt gebyr for, så du kan bruge den bærbare computer hvor som helst. Du bliver din egen 'Hot Spot'. Udbyderne har tårne ​​overalt, og hvis du er inden for et hvilket som helst tårn, vil du oprette forbindelse til internettet.

4.

Opret forbindelse til internettet i dit hjem ved hjælp af en router . Du skal bruge en tjenesteudbyder, et modem og en router til at bruge din trådløse bærbare computer rundt om i huset eller udenfor. Når du tilslutter routeren, kan du gøre den sikker. Så når du tilslutter dig via den bærbare computer, bliver du bedt om adgangskoden. Indtast adgangskoden kun én gang, og du vil automatisk forbinde hele tiden.

Få den trådløse forbindelse

1.

Find en forbindelse ved at højreklikke på mus på dit trådløse ikon i procesbakken. Klik på 'Åbn netværkstilslutning', og der vises en ny skærm, der viser de tilgængelige forbindelser.

2.

Se efter en forbindelse, der har mere end tre søjler og siger 'Usikret forbindelse .' Hvis forbindelsen ikke er beskyttet med adgangskode og har et stærkt signal, kan du vælge at oprette forbindelse til den trådløse forbindelse. Hvis du ser 'Sikker forbindelse', skal du indtaste et kodeord for at bruge den forbindelse.

3.

Fremhæv forbindelsen, du vil bruge, og klik på 'Connect.' Når forbindelsen er lavet, vil du være online. Hvis der kræves en adgangskode til 'Sikker forbindelse', bliver du bedt om at indtaste adgangskoden i en pop op-boks for at oprette forbindelse.

En bærbar computer er en anden måde at komme ud af huset og have friheden til at arbejde eller surfe på internettet, uanset hvor du går, så længe du har en trådløs forbindelse. Der er et par måder at opnå en trådløs forbindelse uden for meget besvær. Du bør undersøge hver vej for at bestemme, hvilken vej der vil give dig adgang til internettet, som du vælger, eller hvor du end måtte være.