Sådan hentes PDF-filer hurtigere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Luk alle unødvendige systemprocesser. Din downloadhastighed påvirkes direkte af den hastighed, hvormed computeren er i stand til at fungere. Hvis du forsøger at gøre flere ting på din computer samtidig, forsøger du at downloade en PDF-fil, vil din downloadhastighed lide. Luk alle ikke-essentielle programmer, før du forsøger at downloade din PDF.

2.

Stop enhver internetaktivitet, der kan tegne båndbredde. Din internetforbindelse kan kun håndtere en vis mængde trafik på et givent tidspunkt. Hvis du forsøger at downloade en PDF, mens du stadig kontrollerer din e-mail og udfører en række forskellige opgaver online, vil din downloadhastighed lide. Du må ikke gøre noget på internettet for at forbedre downloadhastigheden for din PDF.

3.

Opgrader din internetforbindelse. Hvis du stadig ikke kan downloade PDF-filer på en hastighed, som du finder acceptabel, overveje at opgradere din forbindelse. Hvis du f.eks. har en opkaldsforbindelse på 56K-hastighed, kan du f.eks. altid opgradere til kabel eller DSL. Disse er højhastighedsforbindelser. Fiberoptisk internettjeneste er en praktisk opgradering til brugere, der ønsker at øge hastigheden over deres kabel- eller DSL-forbindelser.

PDF (kort for 'Portable Document Format') filer er dokumentfiler, der indeholder tekst eller billeder, der repræsenterer oplysninger. Det er lidt som en Microsoft Office Word-fil, kun det kan ikke redigeres. Mange internet-websteder tilbyder PDF-filer, der indeholder forskellige oplysninger, som brugerhåndbøger for produkter eller andre typer informative vejledninger. På grund af deres format har PDF-filer tendens til at have større end normale filstørrelser. Men du kan hente PDF-filer hurtigere.