Sådan konfigurerer du Linksys Wet54g

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut WET54G-antennen til WET54G. Slut den ene ende af Ethernet til LAN-porten på bagsiden af ​​WET54G. Slut den anden ende af Ethernet-kablet til en Ethernet-stik på dit netværk eller direkte til din computer. Tilslut og tilslut WET54G-strømforsyningen.

2.

Placer installations cd'en på din computers cd-drev. Installationsprogrammet starter automatisk og viser velkomstskærmen. Klik på knappen 'Opsætning' på skærmbilledet Velkommen for at starte installationsguiden.

3.

Følg vejledningen i guiden. Når du bliver bedt om en adgangskode, skal du bruge nedenstående :
admin

4. Indtast et unikt navn til WET54G, når du bliver bedt om det. Indtast de samme trådløse indstillinger, som SSID, kryptering og IP-indstillinger, som du brug for dit eksisterende trådløse netværk, når du bliver bedt om af guiden. Hvis du ikke bruger de samme indstillinger, vil WET54G ikke kunne oprette forbindelse til dit eksisterende trådløse netværk.

5.

Afslut guiden, når den er færdig. WET54G kan nu sluttes til ethvert kablet Ethernet-enhed for at give trådløs forbindelse.

Linksys WET54G er en trådløs Ethernet-bro. WET54g bruges til at forbinde en kablet Ethernet-kompatibel enhed, såsom en computer eller videospilkonsol til dit eksisterende trådløse netværk. WET54G kan også bruges til at udvide rækkevidden af ​​dit trådløse netværk for at forbinde netværksbrugere, for eksempel i forskellige dele af en bygning. WET54G er kompatibel med ethvert Ethernet-kompatibelt udstyr, uanset enhedens operativsystem. Du kan konfigurere din Linksys WET54G via en browserbaseret grænseflade.