Sådan opretter du et Linksys-netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slå modemet af. Modemet skal skiftes til 'Fra', før andre enheder kan oprette forbindelse til det. Hvis der ikke er nogen 'Off' -kontakt, skal du blot trykke på 'power' -knappen. Modemet afbrydes kun midlertidigt.

2.

Tilslut Linksys router til modemet med ledningen, der fulgte med routeren. Modemet skal forblive forbundet til internettet for at Linksys-netværket skal fungere. Når alt er gjort, vil computeren forbinde til routeren, og routeren sender derefter information til internettet.

3.

Tag stikket ud af Ethernet eller USB-netværket fra bagsiden af computeren, og i stedet installer den i porten på Linksys-router, der siger 'Internet', 'LAN' eller 'WLAN.'

4.

Sæt modemet tilbage på . Vent et øjeblik eller deromkring for at give modemet tid til at oprette forbindelse til internettet. Efter ca. et minut skal du tilslutte den trådløse router til væggen og tænde den. Et lys på Linksys-routeren kommer på. Dette lys betyder, at routeren har fundet forbindelse til modemet.

5.

Tilslut forbindelseskablet bag på Linksys-router. Åbn webbrowseren på computeren, og skriv 'http: // 192.168.1.1. 'Denne IP-adresse er kun tilknyttet Linksys-netværk. Hvis der kræves et kodeord og brugernavn, skal du skrive' admin 'til begge disse.

6.

Slut computeren til det trådløse netværk ved at højreklikke på ikonet for trådløst netværk på t han nederst på højre side af skærmen. Vælg 'Se ledige trådløse netværk.' Klik på 'Opdater netværksliste' og det nye netværk vil dukke op. Klik på 'Connect', og computeren vil fuldføre opsætningen af ​​Linksys-netværket.

Tips og advarsler

  • At bruge en Linksy-router til en række computere hvor der er kabiner, skal du installere routeren fra loftet for at få den bedste forbindelse.
  • Nogle Linksys-routere har lavere resultater end længere.
  • Linksys er en af ​​de mest almindelige trådløse netværk routere. Et Linksys-netværk gør det muligt for en person at kunne oprette trådløs forbindelse til internettet. Disse netværk oprettes ofte i boliger, men de kan også findes på andre steder. I de seneste år er flere og flere netværk blevet installeret på steder som offentlige biblioteker, massetransporter og restauranter. Spredning af trådløse netværk har gjort det muligt at forblive forbundet til internettet, uanset hvor en person er placeret.