Sådan opretter du forbindelse til et sikkert trådløst netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Se på bakken nederst på skrivebordet. Du vil se en lille boks, der ligner et tv. Dette er ikonet for din trådløse forbindelse.

2.

Brug musen til at højreklikke på dette ikon. En drop down box vises. Klik på 'Åbn tilgængelige trådløse netværk' for at åbne forbindelsespanelet.

3.

Se på de tilgængelige netværk. Find det netværk, du planlægger at oprette forbindelse til og få adgangskode til. Du skal have adgangskode til de sikre trådløse netværk. Når du har fundet navnet på det netværk, du vil oprette forbindelse til, skal du klikke på 'Connect'.

4.

Indtast adgangskoden i den boks, der dukker op, og spørg om en adgangskode . Dette skal leveres til dig fra ejeren af ​​netværket. Hvis du bruger en router i dit eget hjem, er det kodeord, du gav til din router, når du indstiller din sikkerhedsindstilling, det, du bruger. Du bliver bedt om at indtaste adgangskoden to gange. Klik derefter på 'Connect.'

5.

Tillad forbindelsen. Hvis du indtastede adgangskoden korrekt, viser din trådløse forbindelse 'Connected' ud for det netværk, som du har tilsluttet. Luk dette vindue, og computeren er klar.

Tilslutning til et sikkert trådløst netværk kan gøres, så længe du ved, hvordan du opretter forbindelse til et sikkert trådløst netværk, der ligger inden for afstanden til din bærbare computer eller skrivebord. Der er kun en måde at forbinde din computer med, og det tager cirka to minutter at gøre. Når du er tilsluttet, kan du surfe på internettet eller kontrollere dine e-mails, så længe du forbliver inden for rækkevidden af ​​den pågældende netværksforbindelse.