Sådan opretter du opkaldsforbindelse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Oprettelse af forbindelse til opkaldsinternet på en pc

1.

Tilmeld dig en opkaldstjeneste, hvis du ikke allerede har gjort det. adgangsnummer, brugernavn og adgangskode.

2.

Klik på 'Start', 'Alle programmer', 'Tilbehør', 'Kommunikation' og derefter 'Ny forbindelsesguide' for at komme ind dine opkaldsforbindelsesoplysninger. Klik på 'Næste' på skærmen 'Ny forbindelse'. Bekræft, at en grøn prik er til venstre for indstillingen 'Opret forbindelse til internettet.' Klik på 'Næste'.

3.

Bekræft, at en grøn prik er til venstre for indstillingen 'Konfigurer min forbindelse manuelt.' Klik på 'Næste'. Derefter bekræftes en grøn prik er til venstre for indstillingen 'Tilslut ved hjælp af et opkald -up modem. 'Klik på' Næste '.

4.

Skriv navnet på den internetudbyder, du bruger i feltet' ISP navn ' Næste. '

Indtast adgangsnummeret for at ringe din internetudbyder i feltet under etiketten' Telefonnummer. 'Indtast' * 70 'før ISP-nummeret, hvis du har Samtale venter. Dette vil deaktivere Opkaldsfunktionen for at forhindre, at dit internet afbrydes. Klik på 'Næste'.

6.

Indtast dit brugernavn og adgangskode i de relevante felter, og indtast derefter din adgangskode i feltet Bekræft kodeord. Bekræft, at der er markeringer ud for 'Brug dette kontonavn og adgangskode, når nogen forbinder til internettet fra denne computer' og 'Gør dette til den standard internetforbindelse.' Klik på 'Næste'.

7.

Klik på afkrydsningsfeltet ud for 'Tilføj en genvej til denne forbindelse til mit skrivebord.' Klik på 'Udfør'.

8.

Tilslut et telefonkabel til modemstikket på modemet på din computer. Dobbeltklik på det nyligt oprettede ikon på skrivebordet for at oprette forbindelse til internettet. Modemet vil ringe op, en forbindelse oprettes, dit brugernavn og adgangskode vil blive kontrolleret, og så bliver du logget på internetservercomputeren.

Tilslutning til opkald på en Mac - -For Mac'er, der kører OSX, 10.2 og op

1.

Klik på Apple-ikonet på værktøjslinjen. Vælg derefter 'Placering' og 'Netværksindstillinger.' Vinduet 'Systemindstillinger' vises.

2.

Klik på pil ned på menuen 'Placering', og vælg derefter 'Ny placering'. Et vindue vises --- 'Navngiv din nye placering.' Indtast navnet på din internetudbyder. Klik på 'OK'.

3.

Klik på 'Konfigurer' på 'TCP / IP' fanen i menuen. Sørg for at 'Brug af PPP' er markeret. Forlad optionen 'DNS-servere' alene; vælg 'PPP' fanen. Bekræft, at du bruger det 'interne modem'. Hvis den ikke viser 'Intern modem', skal du klikke på den valgmulighed.

4.

Indtast navnet på din internetudbyder under fanen 'PPP'. Indtast det komplette brugernavn for at logge ind på din internetudbyder under 'Tjenesteudbyder' -valg. Indtast derefter adgangskoden fra internetudbyderen. Indtast derefter adgangsnummeret, du bruger til at oprette forbindelse til internetudbyderen. Klik på knappen 'PPP Options' --- feltet 'Session Options' vises. Marker afkrydsningsfeltet 'Connect automatically when needed.' Denne mulighed giver dig mulighed for at bruge en browser, e-mail-klient eller ftp-klient til at oprette forbindelse til internettet. Bekræft afkrydsningsfeltet på 'Send PPP echo packets'. Hvis dette ikke er markeret, skal du tjekke det. Lad de andre indstillinger være deaktiveret. Klik derefter på 'OK'.

5.

Vælg fanen 'Modem' og bekræft, at den er aktiv. Kontroller indstillingen 'Aktiver fejlkorrektion og komprimering i modem', og kontroller indstillingen 'Vent til taletone før opkald'. Vælg derefter den type opkaldstone, du har: 'Tone' eller 'Pulse'. Hvis du vil høre modemopkaldet, skal du vælge den relevante indstilling. Forbindelsen er afsluttet. Sæt et telefonkabel i 'Line' -porten på dit modem. Klik derefter på ikonet for din browser, og du vil være forbundet til internettet efter modemmet har ringet op.

Dial-up internet service er stadig tilgængelig selv i denne alder af højhastigheds internet, satellit internet service og andre bredbåndstjenester. Opkaldshastigheder er ikke lige så hurtige som høj hastighed, men du kan stadig komme online for at kontrollere e-mail, uploade eller downloade dokumenter og andre opgaver. Oprettelse af forbindelse til en opkaldstjeneste er lige så let som opsætning af opkaldsforbindelsesoplysninger og klik på en knap.