Sådan opsættes et hjemdelt netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilføj en bredbåndsnetværksrouter, og tilslut alle computere til den. Du kan tilslutte enten trådløst eller kablet. Sørg for at du kan komme til internettet med dine computere. Hvis du ikke kan, skal du muligvis kontrollere dine indstillinger.

2.

Brug et fælles arbejdsgruppens navn På alle dine computere, som 'arbejdsgruppe u0026 quot; eller 'mshome' det kan faktisk være noget, men de må alle være de samme. For at de kan kommunikere.

3.

Del filer på computere, du bliver nødt til at u0026 quot; dele u0026 quot; en fil på hver af dine computere. Dette giver brugerne tilladelse til at få adgang til denne mappe fra en anden computer.

4.

Bemærk navnet på hver af dine computere. det vil sige homepc, familycomputer osv.

5.

Klik for at åbne mine netværkssteder på din computer, vælg 'view workgroup computers u0026 quot; og du vil se alle computere i dit netværk der. Hvis du dobbeltklikker på nogen af ​​disse computere, åbnes den for at vise dig de delte mapper, som du har adgang til.

Et hjemmenetværk giver dig mulighed for at dele ressourcer som printere, lagringsdrev, musikbiblioteker, dokumenter. Fremgangsmåden er forholdsvis enkel, men hvis du ikke følger trin for trin instruktionerne, kan det være meget svært at komme i gang med at skyde.