Sådan testes en SMTP-server

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Næste Telnet til din SMTP-mail-server på port 25. I dette eksempel bruger jeg min SMTP-server mail.wadadlitech.com, og jeg vil få adgang til port 25, SMTP-porten. < /p>

2.

Når jeg opretter forbindelse til denne port, skal jeg derefter mødes af serveren med det fuldt kvalificerede domænenavn og dato og klokkeslæt. Dette skal være med en 220 begivenhedstrigger som vist i nedenstående skærmbillede. På dette tidspunkt ville jeg fortsætte med at hilse serveren ved at sige 'hej'. I skærmbilledet vil du bemærke, at jeg skriver helo ikke hej.

3.

Serveren vender tilbage med min mac-adresse og mit domæne og ip-adresse. På dette tidspunkt er jeg klar til at lave en prøve e-mail til test.

Start nu med at oprette overskrifterne til din email. Formatet er

MAIL FROM: yourname@testwebsite.com
RCT TO: whoever@testwebsite.com
SUBJECT: Alt
DATA [Enter Key] [Enter Key ]

4.

Skriv din tekst her og hit '.' for at afslutte sammensætningen og sende e-mailen til leveringskøen. Tag et kig på skærmbilledet, der følger, for et eksempel på, hvordan stikprøve-e-mailen ser ud.

5.

Når din prøvepost er køet til levering, kan du skrive Afslut til Afslut telnet sessionen. Når sessionen er afsluttet, skal e-mailen være på vej. Det sidder normalt i en mailkø, indtil mailserveren videresender den til modtageren.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke kan oprette forbindelse til smtp-serveren, Servicen kører ikke på serveren.
  • Hvis e-mail, du sender fra en smtp, ikke modtages, bliver smtp-serveren ikke modtaget, og smtp-serveren videresender ikke meddelelser, og meddelelsen kan stadig være bosat i meddelelseskøen .
  • Artiklen er en trinvis vejledning til at teste en SMTP-server. Dette er en måde at kontrollere, at e-mails bliver sendt via din e-mail-server.