Sådan tilsluttes en 2Wire Router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Konfigurer din 2Wire-router i et køligt afluftet område i nærheden af ​​en telefonstik - helst væk fra anden elektronik, der vil generere deres egen varme.

2.

Slut telefonledningen på dit DSL-filter til telefonstikket ved siden af ​​din 2Wire-router. Kør et telefonkabel fra porten på filteret mærket 'DSL' til 'DSL' -porten på bagsiden af ​​din 2Wire-hjemmegatway.

3.

Slut et Ethernet-kabel til portene på bagsiden af ​​din 2Wire router mærket 'LAN' eller 'Ethernet.' Indsæt den anden ende af kablet i computerens netværkskort.

4.

Slut strømforsyningen til 2Wire, og tilslut derefter enheden til et stikkontakt. på din computer og åben din internet browser. Skriv '192.168.1.1' i browserens adresselinje, og tryk derefter på 'Enter' på tastaturet.

5.

Type i et hvilket som helst gældende operativsystem brugernavn eller adgangskode, hvis du bliver bedt om det. Følg 2Wire-guiden for at fuldføre opsætningen af ​​dit hjemmenetværk.

Tips og advarsler

  • Brug DSL-filtre til alle enheder, der er tilsluttet en telefonstik på samme linje som din DSL-forbindelse.
  • 2Wires slanke linje af home gateways giver både en router og et modem i en enhed.Disse kraftige enheder fungerer som trådløse routere, modem og adgangspunkter - alt sammen i en enhed. Opsætning af en 2Wire-hjemme gateway er lige så enkel som den Enheden er praktisk. Opdag, hvor nemt det er at forbinde din 2Wire router.