Sådan udskifter du dit modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Først skal du forhindre ødelæggelsen af ​​dit modem, før det sker for dig. En overspændingsbeskytter beskytter modemets strømkilde, men du skal også tage stikket ud af telefonlinjen.

2.

Hvis dit højhastighedsmodem er ødelagt, skal du kontakte din internettjeneste Udbyder Hvis du har købt modemet fra udbyderen, kan det være under en garanti. De kan også fortælle dig, at du skal købe en bestemt model, eller de kan anbefale en model. Hvis du vil have et trådløst modem, skal du bede om det specifikt. Hvis dit modem ikke er under garanti, skal du ikke købe et nyt modem fra dit internet, og vente på, at det sendes.

3.

Prøv at følge dit internet udbydere anbefalinger. Jeg fandt ud af, at dette ikke altid er muligt dog på grund af det begrænsede lager i butikker. Men ethvert trådløst modem skal fungere uanset internetudbyderen, selv om det kan tage mere tid til installation og opsætning.

4.

Match din computers hastighed med dit modem. Hvis du får et langsommere modem end computeren er i stand til at behandle, kan du opleve langsommere hastigheder.

5.

Husk, hvis du ikke kan finde et trådløst modem eller du kan ikke rådgive en med det samme, kan du altid købe et ikke-trådløst modem og få en trådløs router på et senere tidspunkt.

Mit trådløse DSL modem blev for nylig ødelagt af lyn og jeg er sikker på, at jeg ikke er den eneste der har oplevet dette. Uanset om dit modem er blevet ramt af lyn eller beskadiget på en anden måde at erstatte dette udstyr, er det en vigtig og måske forvirrende proces.