Trådløst internet Vs. Trådløst internet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Et kig på trådløst internet

Trådløst internet er en nyhed, som lader folk kommunikere på internettet uden nogen ledning, der er forbundet til en router eller et modem. Dette giver mobilitet til personer, der bruger bærbare computere, så de kan gå rundt i huset eller sidde i et offentligt område og nyde friheden til at bruge internettet fra en afstand.

Et kig på trådløst internet

Selvom trådløst internet har alvorligt Forbedret mange aspekter af folks liv forbliver internetforbindelse fortsat i vid udstrækning for dets forbindelsestabilitet. Trådløst internet er stadig foretrukket for servere, som kører websteder, der ikke kan afhænge af signalstyrken til deres dataoverførsel.

Problemer med trådløst internet

Hvis din router har en standardkonfiguration, der slukker for trådløs internetfunktion, kan du ikke få adgang til dens konfigurationspanel, hvis din routerkonfiguration nogensinde vil blive nulstillet. Du har også mindre båndbredde, da de fleste trådløse routere er kun designet til at levere en vis bredbånd.

Problemer med trådløst internet

Hvis du har en bærbar computer tilsluttet en kabelforbundet internetforbindelse, begrænses din evne til at bevæge dig rundt i lokalet, hvor du er arbejder. Trådløse internetforbindelser blev ikke skabt med mobilitet i tankerne.

Hvilken er bedre?

Der er ikke noget rigtigt svar på dette spørgsmål. Brugen af ​​trådløst internet og kablet internet foretrækkes ombyttet afhængigt af forhold, der skal opfyldes i en bestemt situation. De fleste routere, der har trådløs kapacitet, har også Ethernet-porte, hvor du kan forbinde computere med en ledning. Trådløst internet er blevet en hype for folk, der søger mobilitet. Dens forbedringer inden for sikkerhed og signalområde har givet en meget bredere anvendelse af WiFi-netværk i offentlige områder og private hjem. Men er trådløst internet altid svaret?