Hvordan man lykkes i MLM

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tro på dit produkt! Hvis du ikke tror på, hvad du sælger, vil det være svært at overbevise nogen om at købe eller investere i dit produkt. Din MLM-forretning vil afhænge af dette.

2.

Sæt mål for dig selv og fortsæt med at analysere dem og omarbejde dem efter behov. Kortsigtede mål i netværksmarkedsføring bør redone hver dag eller hver anden dag. Langsigtede mål kan omarbejdes efter behov.

3.

Netværk. Dette er hele ideen bag netværksmarkedsføring i første omgang. Den bedste måde at fremme dig selv på er at tale om dit produkt og din mulighed. Du kan gøre det personligt og online via websteder som Facebook og Myspace.

4.

Fremhæv dig selv og dit produkt. Udnyt internettet ved at oprette din egen hjemmeside samt reklame din MLM-forretning på websteder som Craigslist.

5.

Generer leads. Dette er afgørende for din MLM forretning, hvis du ønsker at søge resterende indkomst og bygge en downline. Du kan få dine kundeemner på hundreder af måder, herunder ord i munden eller endda købe dem!

6.

Bliv positiv. Forvent at høre ordet 'NEJ' og blive immun for de negative virkninger, det normalt ville have på dit selvværd. Multi-Level Marketing er ikke for alle.

7.

Persistens. Hvis du virkelig ønsker at lykkes i din MLM-forretning, kan du ikke lade dig opgive og give ind. (Hvor ville du være, hvis du gav op for at lære at gå?) Det kræver vedholdenhed.

Tips og advarsler

  • Hav integritet og vær ærlig i hvad du gør.
  • Fordelen med Multi-Level Marketing, MLM, er den lille mængde penge, du har brug for til at komme i gang. Efter denne indledende investering har du alt, hvad du behøver for at skabe et eksplosivt indkomstpotentiale. At opbygge en downline og bringe resterende indkomst i din netværksmarkedsføring vil yderligere give dig ubegrænsede muligheder i rigdom. Nu hvad du har brug for er en formel for succes.