Sådan afinstalleres Internet Explorer 7

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

For at køre på den originale IE fra computeren skal du gå til Start> Indstillinger eller Kontrolpanel (afhængigt af visningen)> Tilføj og fjern programmer u0026 gt; så fik du til at tilføje og fjerne Windows komponenter på venstre side af vinduet. Klik på det og så når en ny windows åbner den tredje boks ned er internet explorer. Fjern afkrydsningsfeltet, klik på OK, og hvor har du det.

2.

For at afinstallere internet explorer 7 skal du gå til Tilføj og fjern programmer igen, når vinduet er fyldt med softwaren der er installeret på din computer, find Internet Explorer 7 og klik på knappen Fjern, der er under programmet. Når det er afinstalleret, kan du muligvis genstarte computeren på grund af det, og så er du færdig.

3.

For at afinstallere Internet Explorer 8 anvendes den samme proces som ovenfor. Bare sørg for at genstarte computeren, når du er færdig, så er du helt klar.

Tips og advarsler

  • Pas på, når afinstalleret software, som du ikke 't ved. Det kan have nogle uønskede konsekvenser
  • så du er træt på Internet Explorer, og du vil køre af det fra din computer, og du ved det ikke rigtigt. Her er en lille vejledning, der hjælper dig med afinstallationsprocessen af ​​enhver internetudforskning, der findes på din computer og dig behøver ikke noget særligt værktøj til at gøre det. Alt hvad du behøver er allerede på computeren.