Sådan aktiveres trådløs i Windows XP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på knappen 'Start', og klik derefter på ikonet 'Kontrolpanel' på menuen Start. Dette åbner vinduet Kontrolpanel.

2.

Klik på linket 'Skift til kategorivisning' i venstre rude i kontrolpanelvinduet, hvis vinduet ikke allerede er indstillet til kategorivisning. Du vil se ikonet 'Netværksforbindelser' i højre side. Dobbeltklik på dette ikon for at åbne vinduet Netværksforbindelser.

3.

Højreklik på ikonet for din trådløse netværkskort i vinduet Netværksforbindelser, og klik derefter på 'Egenskaber' link i kontekstmenuen. Dette åbner kontrolpanelet Trådløs netværksforbindelse.

4.

Klik på fanen 'Trådløse netværk' i kontrolpanelet Trådløst netværk. Marker afkrydsningsfeltet ud for 'Brug Windows til at konfigurere mine trådløse netværksindstillinger.'

5.

Klik på knappen 'OK' i kontrolpanelet Trådløst netværk. Dette fuldfører processen.

Trådløse forbindelser i Windows XP kræver både hardware og software. Softwaredelen til trådløs forbindelse er som standard aktiveret i Windows XP via det automatiske konfigurationsprogram til det trådløse netværk. Det trådløse netværkskonfigurationsværktøj kan dog være deaktiveret på din computer, hvis f.eks. Tredjeparts trådløs styringssoftware er blevet installeret. I så fald kan du manuelt aktivere trådløs i Windows XP via Kontrolpanel, selvom det trådløse værktøj tidligere er blevet deaktiveret.