Sådan bypasses Sonic Wall

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Naviger til en af ​​IP-adressesøgningswebsider. Prøv hver webside, indtil du finder en, der ikke er blevet blokeret af din lokale Sonic Wall-administrator.

2.

Find tekstboksen nær toppen af ​​IP-opslaget Skriv webadressen til den universelle ressource (URL) på den webside, du forsøger at besøge.

3.

Klik på knappen 'Få IP-adresse' under tekstfeltet. Vent til en ny side, der skal indlæse, der har IP-adressen på den webside, du vil besøge.

4.

Fremhæv IP-adressen, og kopier den ved at trykke på 'Ctrl 'og' C 'på samme tid. Klik ind i adressefunktionsværktøjslinjen øverst i din webbrowser. Indsæt IP-adressen ved samtidig at trykke på' Ctrl 'og' V 'tasterne.

< p> 5.

Tryk på 'Enter' -tasten for at navigere til den webside, der tidligere var blokeret af Sonic Wall.

Tips og advarsler

  • Sonic Wall-programmet kræver, at netværksadministratoren manuelt indtaster websider, der skal blokeres. Denne administrator kan være opmærksom på programmets smuthuller og kan have allerede manuelt blokeret alle IP-adressesøgningswebsider. Du skal muligvis finde IP-adressen på den webside, du vil besøge, på en anden computer, der ikke bruger Sonic Wall-filtreringsprogrammet.
  • Sørg for, at besøger den blokerede webside er værd at besværet. Afhængigt af politikkerne for det bestemte netværk, du bruger, kan der være alvorlige disciplinære handlinger, hvis administratoren finder ud af at du omgå Sonic Wall-filtreringsprogrammet.
  • Sonic Wall filtreringsprogrammet er en firewall, der bruges af netværksadministratorer i skole- og arbejdsmiljøer for at forhindre brugerne i at få adgang til bestemte typer websider. Programmet blokkerer typisk websteder, der ikke har nogen direkte relevans for den organisation, der kører netværket, såsom onlinespil, chatrum eller pornografiske websider. Hvis Sonic Wall-filteret blokerer en webside, skal du få adgang til det. muligt at komme rundt i blokken ved hjælp af et smuthul. Sonic Wall blokerer kun tekstadressen på websiden og ikke det egentlige internetprotokol (IP) nummer, som din computer får adgang til, når du skriver den pågældende adresse.