Sådan finder du Ethernet Controller

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find ikonet 'Denne computer' på skrivebordets top. Højreklik på ikonet 'Denne computer' og vælg 'Egenskaber' i menuen.

2.

Vælg fanen 'Hardware' øverst i egenskabsmenuen. Vælg 'Enhedshåndtering' fra fanen Hardware.

3.

Vælg '+' ved siden af ​​'Netværksadaptere' på enhedshåndteringsmenuen. Navnet på Ethernet Controller skal placeres i en underlistning af 'Netværksadaptere.' Hvis systemet ikke har genkendt hardware, skal det søges manuelt.

4.

Vælg 'Start' fra hoved Windows startlinjen og vælg 'Kontrolpanel.' Menuen på kontrolpanelet skal nu vises.

5.

Vælg 'Tilføj hardware' fra kontrolpanelmenuen. Dette vil gøre det muligt for computeren at finde nogen hardware, der endnu ikke er installeret.

6.

Vælg 'Næste' knappen for at tillade Windows at søge nogen afinstalleret hardware, der er knyttet til computeren . En liste over hardware skal vises på en ny menu, efter at computeren har scannet alle vedhæftede hardware. Find Ethernet Controller i listen efter typen af ​​kort. Ethernet Controller er nu blevet fundet manuelt.

Tips og advarsler

  • Hvis Ethernet Controller skal udskiftes eller fjernes, skal du sørge for at alle programmer er blevet afinstalleret først.
  • Hvis computeren ikke kan finde Ethernet Controller, når du vælger 'Tilføj hardware', kan der være et problem med selve kortet.
  • Opgradering af en computer til trådløst internet, eller blot at finde ud af, hvilken type Ethernet-controller der er i maskinen, er en hurtig og nem proces. Mens en simpel søgning på computeren ser ud til at være en logisk måde at finde den på, er Ethernet Controller mere kompliceret at finde, så det kan ikke fjernes ved et uheld. Finding af Ethernet Controller er også vigtigt, hvis systemet ikke automatisk har gjort det så.