Sådan fjerner du en computer fra en arbejdsgruppe

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Udfør følgende kommandoer på den computer, du vil fjerne. Gå til Windows-skrivebordet og klik på knappen 'Start'.

2.

Vælg 'Kontrolpanel' i menuen Start, og klik derefter på ikonet mærket 'System'. Vinduet Systemegenskaber åbnes.

3.

Klik på fanen mærket 'Computer Name', og klik derefter på feltet 'Change.'

4. Skriv et nyt navn i feltet, og klik derefter på 'Anvend'.

5.

Genstart computeren, og når systemet genstarter, computeren er fjernet fra arbejdsgruppen.

Tips og advarsler

  • Nogle metoder til at fjerne arbejdsgruppen kan fortælle dig, hvordan du ændrer registreringsdatabasen. Vær opmærksom på, at der kan opstå alvorlige problemer, hvis du ændrer registreringsdatabasen forkert.
  • Muligheden for at samle to eller flere computere sammen er en af ​​Windows 'mest bekvemme og funktionelle funktioner. Brugere på separate computere kan dele filer, mapper, internetforbindelser og meget mere. Mange brugere har brug for hjælp, men når det kommer tid til at fjerne en af ​​computere fra arbejdsgruppe, som er standardnavnet givet af Windows til det oprindelige netværk på en computer.