Sådan forbinder du Linksys Wireless Routers

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut routeren til en stikkontakt for at give routerens strøm.

2.

Slut et Ethernet-kabel på bagsiden af ​​dit kabel modem (eller kilden til din internetforbindelse).

3.

Slut den anden ende af Ethernet-kablet til WAN (Wireless Area Network), WLAN Netværk) eller internetport fundet på bagsiden af ​​routeren. (Et lokalnetværk oprettes ved at tilslutte andre enheder til en router via Ethernet-kabler, og de fleste trådløse routere, herunder Linksys-routere, har cirka fire porte til oprettelse af et LAN. Den eneste forskel er, at routeren også sender et trådløst signal også - gør det til et WLAN.)

4.

Kontroller lysene på forsiden af ​​routeren. Linksys bruger en lys - eller en serie lys - der svarer til hver port på bagsiden af ​​routeren. Hvis der er en internetforbindelse, og den er korrekt tilsluttet, skal internetlyset tændes. Der skal også være et WLAN-lys på forsiden, der er tændt, hvilket viser at du har et trådløst signal, der overføres fra routeren.

5.

Test det trådløse signal ved at forsøge at

Tips og advarsler

  • Hvis du har problemer med at finde et trådløst signal, skal du fortsætte med at kontrollere lyser på forsiden af ​​routeren for at sikre, at de tændes. Kontroller også, at alle nødvendige kabler er tilsluttet. Kontroller dine sikkerhedsindstillinger på dine trådløse enheder, herunder eventuelle firewalls, for at gøre det muligt for enheden at genkende den nye router.
  • En trådløs router giver mulighed for at oprette dit eget hjemmenetværk til flere internetklare enheder, samtidig med at du sparer et bundt penge. Alt du behøver er en live internetforbindelse, og når du har tilsluttet det til routeren, sender routeren et trådløst signal i hele dit hjem, så dine trådløse enheder kan oprette forbindelse til internettet.