Sådan hentes en bærbar computer til en computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Først skal du få de nødvendige ting. Dette kan gøres ved enhver Walmart, men det er altid bedre at gå til en bedste køb eller anden elektronik butik, fordi de kan fortælle dig præcis de bedste produkter.

2.

Først skal du tilslutte din router til væggen. Når strømledningen er i, og der skal være lys på det, skal du derefter forbinde stationære computeren til 1. Ethernet-port på routeren.

3.

Hvis du havde en internet-ledning (eller en anden netledning) i denne computer, skal du nu tilslutte den til den anden (ikke-nummererede) Ethernet-port på routeren. (Dette vil give internettet til alle de computere, der er vedhæftet routeren.)

Nu med den resterende Ethernet-ledning skal du slutte den bærbare computer til routeren ved at tilslutte ledningen til Den anden port på routeren.

Nu er alt, hvad der er tilbage, til at finde computerens harddisk på din 'netværkssteder' -menu, der kan findes på netværket og delingscentermenuen. Der er andre vejledninger på YouTube, der forklarer dette, men det vil være anderledes på mange systemer.

Tips og advarsler

  • Hvis der ikke vises noget, skal du prøve at nulstille netværksrouteren og opdatere vinduet.
  • Sørg for, at ledningerne fungerer, hvis du ikke får dem nye, det er et fælles produkt.
  • Har du nogensinde brug for at koble en bærbar computer til en stationær computer for at overføre filer? Det kan være en skræmmende opgave! Men med denne tutorial bliver det let. Vi dækker de nødvendige ting, hvor de skal få dem, og hvordan de faktisk forbinder computerne.