Sådan installeres Bluetooth i Windows XP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut Bluetooth USB-adapteren til en ledig USB-port på din computer. Computeren begynder automatisk at arbejde for at registrere forbindelsen. En indikation vises i nederste højre hjørne af skærmen på computerens proceslinje, når enheden er blevet registreret korrekt. Dens software driver bliver automatisk gemt på din computer.

2.

Klik på ikonet Windows i nederste venstre hjørne af skærmen på computerens proceslinje for at få adgang til startmenuen. Vælg 'Kontrolpanel'. Når kontrolpanelet åbnes, skal du klikke på 'System og vedligeholdelse'. Klik på linket 'Enhedshåndtering', der findes i venstre rude på skærmen.

3.

På skærmen Enhedshåndtering skal du finde og vælge den fane, der viser Bluetooth-ikon. Denne fane skal have titlen 'Bluetooth-enheder'. Et collapse-element vises som en underemne under Bluetooth-enhedens menu. Denne fane vil bære det tekniske navn på din Bluetooth-enhed.

4.

Højreklik på det tekniske Bluetooth-enhedsnavn i sammenbrudsmenuen. Vælg 'Update Driver' handling for at starte installationsprocessen. Installationsguiden til Bluetooth Hardware vises på din computerskærm.

5.

Vælg ikke at søge på internettet for opdateringer ved at klikke på indstillingen 'No, Not This Time , 'på den første indledende installationsskærm. På den anden installationsskærm skal du klikke på 'Avanceret' for at installere driveren fra et bestemt sted. Vælg den standardplacering, der vises på følgende skærmbillede ved at klikke på 'Næste'. Bluetooth-driverens softwarekomponenter og -filer begynder at kopiere og installere automatisk.

6.

Afslut installationen af ​​Bluetooth-enhedsdriver. Klik på 'Udfør' -indstillingen, der vises på den sidste skærm i installationsguiden for at færdiggøre installationsprocessen.

Tips og advarsler

  • Tilslut din Bluetooth USB-adapter til den bedste ydelse ind i din computers 2,0 USB Intel-port. Dette er normalt den hurtigste USB-indgangsport på din computer. Som følge heraf vil den samlede funktionalitet i enheden selv være bedre.
  • Stop ikke eller afbryd Bluetooth-installationsprocessen, når den er begyndt. Hvis du gør det, skal du gennemføre installationsprocessen igen i sin helhed. Dens tidligere fremskridt er ikke længere gyldige på din computers harddisk.
  • Bluetooth er en teknologisk facilitet, der er blevet stillet til rådighed for computere og andre elektroniske enheder til trådløst netværk og kommunikation. Bluetooth-funktionen kan installeres til at fungere på næsten alle operativsystemer på de nyeste computer systemer. Installation af Bluetooth i Windows XP kræver kun tålmodighed og evnen til at følge enkle instruktioner.