Sådan installeres en RJ 45-stik

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Oprettelse af RJ-45-kabler

1.

Når du har samlet de ovennævnte forsyninger, er du klar til at begynde at lave dine egne RJ-45-kabler. Til at begynde med, vælg den ønskede længde af dit kabel. Husk, at hvis dine kabler skal bruges i væggen, skal de være længe nok til at nå fra punkt A til punkt B, herunder slap.

2.

Tag din strippere / krympere og fjerne ca. en og en halv og en halv kabelhylster. Pas på ikke at skære ind i de farvede ledninger indeni.

3. Når du har fjernet ærmet, skal du se flere par farvede ledninger. Skal hver af parene ind i individuelle ledninger. Du skal have i alt otte ledninger.

4.

Organiser hver af ledningerne i følgende rækkefølge VENSTRE til HØJRE.
1 - Hvid Orange < br /> 2 - Orange
3 - Hvidgrøn
4 - Blå
5 - Hvidblå
6 - Grøn
7 - Hvidbrun
8 - Brown
Hvis du har problemer, skal du henvise til diagrammet, der er angivet i det, du skal bruge sektionen ovenfor (se ressourcer nedenfor for link).

Efter Du har justeret ledningerne baseret på diagrammet ovenfor, glat ledningerne, så de er fladt (lidt ujævn er OK). For at opnå en præcisionsende skal du klip et 1/2 centimeter (0,5) ved hjælp af din wire cutter. Når du har justeret og rengjort wireenderne, skal du tage en af ​​dine RJ-45 ender (klip nedad) og træk langsomt ledningerne ind i spidsen.

Sørg for, at ledningerne er forsvarligt fastgjort og påfyldning af enden. Dobbeltkrydse for at sikre, at dine ledninger stadig er justeret i det korrekte mønster, inden du fortsætter.

7.

Tag dine crimpere og læg omhyggeligt kablet ind i den korrekte slot. Klem hårdt ned på håndtaget for at sikre, at kablet er forseglet. En god tommelfingerregel er at holde nede i fem sekunder, slip, og hold derefter i fem sekunder.

Installation af RJ-45 Keystone Jacks

1.

p> Installation af keystone eller indbyggede stik er lidt mere kompliceret end at skabe RJ-45-kabler. For at starte med skal du tage en keystone jack og placere den i vægpladen. Sørg for at de to er sikre, før du fortsætter.

2.

For at oprette kablet er nødvendigt, gentag trin 1 til og med 5, der er angivet i afsnit 1 ovenfor.

3. Når du har fjernet, arrangeret og rengjort dine ledninger, kan du tilføje dem til keystone jacks. DETTE ER MEGET VIGTIGT. For at sikre, at jackene fungerer, skal du matche rækkefølgen af ​​ledningerne nøjagtigt til dine kabler. I eksemplet ovenfor blev kablerne skabt med klipset nedad. Din keystone jack er i samme format (indsæt med klip nedad). Men for at matche dit kabel skal du (se næste trin).

4.

For at matche dit kabel skal ordren på dine keystone jacks ledninger være (VENSTRE til RIGHT ):
1 - Brun
2 - Hvidbrun
3 - Grøn
4 - Hvidblå
5 - Blå
6 - Hvidgrøn
7 - Orange
8 - Hvid Orange

5.

Når du har justeret dine ledninger korrekt, kan du begynde at sætte dem i keystone jacket. Du vil bemærke, at i modsætning til RJ-45-enderne, kan du ikke bruge en crimper til at lukke forbindelsen. Du skal have et specielt værktøj, der var inkluderet i dine keystone jacks. Sæt ledningerne i de tilsvarende farver på keystone jack og brug dit værktøj til at skubbe dem på plads.
Når du har gjort det, kan du afslutte den anden ende af linjen efter de samme trin som angivet ovenfor.

Tips og advarsler

  • For at sikre, at kablerne fungerer korrekt, garanterer du at du har gjort alt korrekt, hvis du investerer i en kabel tester (forholdsvis billigt). Sørg for, at kablerne er lange nok til at have mindst en til tre fods slap. Dette sikrer lang levetid for kablet og forhindrer skade.
  • Hvis du installerer vægkontakter, skal du huske på, at du skal skære et hul i væggen. Før du skærer, hvis du er ikke ejer af ejendommen, skal du sørge for at afklare hvad du gør. Sørg også for at måle dit hul for at være mindre end vægpladen. Dette sikrer, at pladen spidses mod overfladen af ​​væggen .
  • Mens der findes trådløs internetforbindelse, bruger mange virksomheder, skoler og butikker stadig trådnet til at sikre sikkerhed. Denne artikel beskriver, hvordan du opretter RJ-45-kabler, og hvordan du installerer et RJ-45-stik.