Sådan kalder du op ved hjælp af VolP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Brug VoIP til at foretage lavprisopkald fra en almindelig telefon. JoiPhone Anywhere og VoIP Direct fra voipvoip.com er eksempler på denne type plan. Registrer dit telefonnummer og ring et lokalt adgangsnummer for at ringe til andre, der har telefonnumre fra samme tjeneste.

2.

Lav VoIP 'bløde telefon 'opkald bruger din computer. Skype, 8x8 Softalk Basic fra Cognigen, VoIP.com SoftPhone og IP Freedom planen fra Callcentric.com er eksempler på denne service. Download den nødvendige software. Brug din computer til at ringe til et nummer, tale ind i mikrofonen og høre din person, der ringer op gennem computerens højttalere eller hovedtelefoner. Planer varierer med, om du kan ringe til alle telefonnumre eller bare dem, der bruger den samme tjeneste; Generelt er tjenester, der giver dig mulighed for at ringe til alle numre dyrere, men de koster stadig mindre end landlinjetjenester.

3. Brug din almindelige telefon og i de fleste tilfælde din Nuværende telefonnummer, til at foretage og modtage VoIP-opkald. Vonage, Packet 8 fra Cognigen og Phone.com er eksempler på denne type plan. Køb eller lej et hardware, som forbinder dit bredbåndsmodem og din computer via Ethernet-kabel. Denne enhed har en telefonstik, der accepterer stikket på en almindelig telefonledning. Når opsætningen er færdig, kan du hente din telefon og få en almindelig taletone. Fordelen ud over en almindelig fastnet er lavere omkostninger (normalt ubegrænset og billigere langdistanse). Funktioner som opkalds-id, telefonsvarer via e-mail og evnen til at tage dit telefonnummer med dig på ferie, eller selvom du flytter til en anden stat, er kun tilgængelig med VoIP.

4.

p> Tilmeld dig VoIP-tjenester fra din telefonfirma eller kabel-tv-udbyder. Tilbud kan findes, hvis du abonnerer på internet- og tv-tjenester fra samme firma. Fordele omfatter professionel installation, en regning for alle tre tjenester og adgang til en kundeserviceafdeling for teknisk support.

5. Brug et VoIP-telefonsystem til at administrere en opsætning af flere telefoner. til en lille virksomhed. Dit system kan kun bruge VoIP til inter-office-opkald eller til alle opkald. Telefonudbyderen vil installere udstyret og give uddannelse og support. Dette gør det lettere for dig at ringe mellem forskellige steder i din virksomhed, selvom de er i forskellige stater. Det giver også dine medarbejdere telekommunikation, mens de stadig kan modtage telefonopkald, der er opkaldt til firmanavnet.

Tips og advarsler

  • Medmindre du skifter din nuværende nummer fra en fastnet til VoIP, kan du have begge tjenester samtidigt. På denne måde kan du spare penge på langdistanceopkald, mens du stadig oplever den pålidelige service, du har hos din nuværende telefonudbyder.
  • VoIP kræver internet og elektricitet. Hvis du oplever en afbrydelse af en af ​​disse, vil du også have en telefonfejl. Mange VoIP-brugere, hvis de ikke har en jordlinje, har mobiltelefoner til at sikre, at de altid har telefonservice. Mange VoIP-tjenester giver dig mulighed for at viderestille opkald til din mobiltelefon, hvis der er en tjenesteudgang.
  • Voice over Internet Protocol (VoIP) er en økonomisk mulighed for at foretage telefonopkald, især langdistanceopkald. Du kan kun foretage nogle få opkald med VoIP og stadig holde din jordlinje, eller du kan spare penge ved at skære jordlinjen og bruge VoIP med din almindelige telefon. Du kan også drage fordel af de mange praktiske muligheder med et VoIP Small Business telefonsystem.