Sådan opbygger du en WiFi antenne ved hjælp af en parabolantenn

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Oprettelse af en Wi-Fi-satellitantenne

1.

Skær antennetråden i det trådløse netværksudstyr og forbered det til lodning. De fleste enkelt computerkort og bærbar Wi-Fi-udstyr bruger et Reverse SMA-kabel, hvilket betyder, at centerkablet er det negative polaritetssignal. Det positive signal løber gennem den ydre kobberafskærmning, der adskilles fra midten af ​​en plastkerne. Ledningerne skal fjernes og adskilles, og den flettede kobber af den ydre afskærmning skal trækkes til den ene side og snoet i et punkt.

2.

Klip og forbered ledningerne fra parabolantenne. Tovejs parabolantenner er ideelle, da de har transmitterende antenner, der allerede er indbygget i enheden og rettet mod parabolens konkave overflade. De er identificeret af 'twin node' pistol på formonteringen. 'Single gun' modellerne har ikke transmittere og kan kræve større modifikation.Denne signalsender har separate ledninger, og hver ledning vil have en stik.De stikadaptere vil variere, men de skal have en positiv og negativ signalpolaritet setup.Dette fører til transmitteren noden skal skæres og ledningerne adskilles og snoet.

3.

Lod de polariserede ledninger fra netværksudstyret til den tilsvarende polaritet af parabolens senderkabler. Den positive er loddet til det positive, negative til negative. Sørg for at tjekke polariteten af ​​parabolens ledninger, da producenterne vil variere. Nogle netværksudstyr vil have to antenner, og de skal identificeres som sendere eller modtagere, før de tilsluttes. I dette tilfælde er hvert af antennernes udstyr er ledet til de matchende knudepunkter på parabolantenne. Indpak de færdige forbindelser med elektrisk tape.

4.

Tilslut parabolantenne til Wi-Fi-udstyret og test signalstyrken på en lokal trådløs forbindelse. Skålen skal peges på den ønskede netværks fysiske antenne, og skålen har en signalvinkel på ca. 30 grader. Parabolantenneen skal testes mod flere andre antenner for at sikre, at den fungerer korrekt.

p>

Tips og advarsler

  • Vridning af ledningerne sammen inden lodning sikrer en stærk forbindelse. Ingen grænser for parabolantenne vil variere og skal være så høj som muligt. < / li>
  • Tilslut ikke netværkets positive og negative ledninger til hinanden.
  • Opbygning af en trådløs antenne retningsantenne kan være lige så simpel som at omdanne en brugt parabol. Det effektive interval varierer, men det gennemsnitlige trådløse signal kan rejse 1.200 meter, og parabolantennen vil kun forbedre retning og fokus. Den dygtige antenne tekniker kan opbygge en parabolantenn Wi-Fi antenne om cirka en time.