Sådan opretter du forbindelse til internettet uden en internetudbyder

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Tilslutning til internettet via offentlig Wi-Fi i kaffebarer

1.

Find lokale kaffebarer, der tilbyder Wi-Fi internet, såsom kaffebønner eller Starbucks Gå til menuen 'Start' på din bærbare computer og klik på 'Opret forbindelse til', som viser de tilgængelige trådløse netværk omkring dig.

p>

3.

Klik på det trådløse netværk for kaffebaren. (Kaffebønne gratis Wi-Fi har f.eks. et netværk navn CoffeeBeanWiFi) og klik på 'Connect.'

4.

Åbn din webbrowser og indtast den webadresse, du vil hen til.

5.

Udfyld koden kræves for at få adgang til internettet leveret af kaffebaransatte (nogle kaffebarer, såsom Starbucks, opkræver et gebyr for brug af deres Wi-Fi) og begynder at surfe.

Når du opretter en internetservice, skal du typisk kontakte en internetudbyder (ISP), f.eks. Time Warner Cable eller Comcast, for at oprette en konto og give dig adgang til World Wide Web. Denne service kommer imidlertid ikke fri, og især i de nuværende svære økonomiske forhold er der en ekstra omkostning. Der er et par måder at oprette forbindelse til internettet uden at skulle håndtere en internetudbyder, hvilket sparer dig nogle penge ved at bruge et Wi-Fi-netværk på kaffebarer eller restauranter.