Sådan stopper Remote Desktop Service

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Du skal først kontrollere den Windows-version, som du vil udføre denne opgave på. Du gør dette ved at højreklikke på 'Min computer' og vælge 'Egenskaber' i pop op-vinduet. I dette vindue vil du se den version af Windows opført (sammen med andre oplysninger).

2.

Naviger til 'Fjernindstillinger' ('Fjernbetjening' i Windows XP) område af computeren ved at klikke på ordene 'Fjernindstillinger' i billedet ovenfor. Du skal se den ene af vinduerne nedenfor.

3.

Tag afkrydsningsfeltet ud af boksen, der siger 'Tillad fjernhjælp til computeren' i Windows Vista og 'Tillad brugere til at oprette forbindelse til denne computer. ' Klik derefter på 'OK', så indstillingen træder i kraft. Du skal ikke genstarte din computer for at få denne ændring til at træde i kraft.

Tips og advarsler

  • Hvis du føler dig ubehagelig når som helst med disse instruktioner , du har det bedre ikke at forsøge denne procedure. Ændring af computerindstillinger (for det meste) er en smertefri proces, og det er nemt at gå tilbage og fortryde, hvad du lige gjorde ved at følge omvendt rækkefølge. Men hvis du er en komplet novice, så søg tjenester af en computer support professionel, der kan hjælpe dig.
  • Remote Desktop Service er en del af Microsoft Windows-operativsystemerne, som gør det muligt for andre computere at oprette forbindelse til din computer og til at oprette forbindelse til andre computere via et netværk. Remote Desktop Service plejede at være kendt som blot Terminal Services.
    Denne tjeneste gør det muligt for en ekstern computer at oprette forbindelse direkte til din computer. Den bruges primært til samarbejde om projekter eller til at yde støtte til din pc.
    Den iboende fare med Remote Desktop Service er, at det er en sårbarhed, der kan give en gateway til din pc udefra. Dette kan potentielt udnyttes af dem, der ønsker at søge på din pc til private oplysninger som kreditkortnumre og / eller adgangskoder til værdifulde steder som f.eks. Finansielle hjemmesider.