Sådan vælges en trådløs router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Overvej det område, du skal bruge

Som i denne artikel, hvis du bor i et lille hjem eller en lejlighed, er en grundlæggende Wireless-G router skal passe til dine behov så langt som rækkevidde (selvom læs videre for at sikre, at du ikke har andre omstændigheder, hvor en avanceret router stadigvæk behøver).

Wireless-N routere har begge en større rækkevidde og hurtigere hastighed. Hvis du har et hjem med flere historier, er det den bedste mulighed for at sikre, at du kan nå alle computere i huset. Husk bare at kodeordet beskytte dit netværk i tilfælde af hackere, da routerens rækkevidde i nogle tilfælde måske strækker sig forbi din ejendomslinje.

2.

Bestem, hvordan du skal bruge internettet.

Hvis du bare skal være casual browsing, vil en Wireless-G router sandsynligvis passe til dine behov uden at bruge de ekstra penge.

Hvis du er online spil, vil du foretage telefonopkald via internettet eller håndtere store downloads eller HD-video med jævne mellemrum ville hastigheden på en Wireless-N være den ekstra udgift værd.

Der er også en mellemplads mellem de to kaldes MIMO routere - MIMO er kort for u0026 quot; Multiple Input, Multiple Output. 'Uden at blive alt for tekniske, kan du bare forestille dig, at information følger ind og ud gennem flere veje i stedet for kun en. Selvom det normalt ikke er så hurtigt som Wireless-N, th øen er effektiv og har mange gode fordele for deres prisklasse.

3.

Realiser at routere er bagudkompatible, men du skal bruge trådløse adaptere for at få de Bedste resultater.

Trådløse G-adaptere arbejder for eksempel fortsat med Wireless-N-routere, men du vil ikke få den fulde effekt af Wireless-N-routerens hastighed uden at have en matchende trådløs -N-adapter.

Hvad angår brandnavne, forsøger jeg at være upartisk - og med trådløse routere har jeg aldrig hørt noget negativt om noget mærke. Jeg råder folk til at være konsekvente i hvilket mærke de selv vælger - hvis du køber en Linksys-router, så køb Linksys-adaptere (hvis det er muligt) (og det samme gælder Netgear, Belkin eller andre firmaer jeg undskylder for at gå ud). Selv om blandemærkerne stadig skal fungere, forsøger udviklere at få deres egne produkter til at kommunikere bedre.

Tips og advarsler

  • Hvis du er nysgerrig efter at lære mere om trådløse routere, før du køber en, skal du besøge alle fabrikantens hjemmesider først - de fleste har mange oplysninger og tips, der kan hjælpe dig med at oprette og forstå, hvordan teknologien fungerer.
  • Når du køber en trådløs router til dit hjem eller din virksomhed, er der flere faktorer, du skal overveje. I denne artikel vil jeg gå igennem trinnene for at finde den router, der passer til dine behov. Husk at du skal bruge en højhastigheds internetforbindelse for at kunne bruge en trådløs router.