Hvad er en DSL-service?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Definere DSL

DSL er en af ​​flere måder at få adgang til internettet. DSL bruger din eksisterende telefonlinje til at give adgangen. Kobber telefonlinjer har altid haft evnen til at bære mere end talesamtaler. DSL bruger højere frekvenser til dataoverførsel, mens taletransmissioner transporteres på lavere frekvenser over samme linje.

Hvem byder på DSL-service?

Udbydere af DSL Internet-tjenester er de samme udbydere af telefontjeneste i dit område, da DSL bruger de eksisterende telefonlinjer i dit hus. Du kan vælge mindre udbydere at levere DSL; Men disse udbydere lejer båndbredden fra telefonfirmaet og videresælger den til dig.

Hvad skal jeg bruge til internetadgang?

Selvom du ikke har brug for en anden telefonlinje med DSL-service, installeres det giver dig ikke automatisk adgang til internettet. Du skal også bruge et DSL-modem (normalt leveret af DSL-udbyderen) og en computer med et Ethernet-kort. Ethernet-kortet gør det muligt for en computer at kommunikere via et netværk.

DSL vs. Opkald

I de tidlige dage af personlig internetbrug var en opkaldsforbindelse det eneste valg for adgang. Dial-up-tjenesten bruger den samme telefonlinje og frekvens som taleoverførsel, så det binder din evne til at være på internettet og telefonen samtidigt uden to separate linjer. DSL-tjeneste er altid 'on', mens dial-up kræver, at du ringer et adgangsnummer, dermed dets navn. DSL-service er også mere end fire gange hurtigere end opkald, så åbning af websider og downloading af filer og information er mærkbart hurtigere. DSL er muligvis ikke tilgængelig i ældre byer og landdistrikter, der muligvis ikke har opgraderede telefonlinjer til at rumme det. Dial-up er tilgængelig for alle med en eksisterende telefonlinje.

DSL vs. Cable

Kabelvirksomheder tilbyder også højhastighedsadgang til internettet, og kablet er en hovedkonkurrent til DSL-service. Kabelhastigheder er højere end dem, der tilbydes af DSL, og DSL-hastigheden påvirkes af din afstand fra navet. Jo længere du er fra navet, jo langsommere bliver forbindelseshastigheden. Basis DSL-hastigheder spænder fra 768 Kbps (kilobits per sekund) til 1,5 Mbps (megabits per sekund), mens kabelspænding varierer fra 3 Mbps til 7 Mbps. Selv de langsommere kabelforbindelser er dobbelt så hurtige som dem på DSL-service. Den båndbredde, der tilbydes via kabel, deles dog med andre brugere i dit område. Omvendt deles DSL-forbindelser ikke og betragtes derfor som mere sikre.

DSL vs Fiber Optics

Fiberoptiske forbindelser bliver mere tilgængelige og er hurtigst tilgængelige. Mens den gennemsnitlige downloadhastighed, der er tilgængelig med DSL-tjenesten, er 1,5 Mbps, er maksimumet 7,1 Mbps. Fiberoptiske forbindelser tilbyder en hastighed på 50 Mbps, hvilket er især hurtigere, selv om fiberoptisk service er også meget dyrere. Den gennemsnitlige DSL servicekostnad pr. Måned varierer fra $20 til $45, mens de månedlige gebyrer for fiberoptiske forbindelser koster fra $45 til $145, fra 2009. Digital abonnentlinje (DSL) er en type højhastigheds internetforbindelse. Med internettet vokser eksponentielt, vokser antallet og forskellige serviceudbydere også. Desuden kan størrelserne af filer, du kan sende via internettet, udvides, så en højhastighedsforbindelse reducerer upload og downloading af overførselstider.