Hvilke forbindelser er der brug for DSL?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Telefonlinje

Den vigtigste forbindelse til DSL er den telefonlinje, der går ind i et hjem eller en virksomhed. Hvis en telefonlinje ikke findes eller ikke kan tilsluttes, vil DSL-tjenesten være utilgængelig.

Telefonstik

En anden vigtig forbindelse til DSL er at have en telefonstik til rådighed i et hjem eller en virksomhed. Et telefonstik er påkrævet, fordi der ligesom en standardtelefon kræves et kabel for at forbinde et DSL-modem til telefonlinjen.

Filtre

Et filter bruges typisk til at adskille stemmesignalet fra DSL-signalet fra telefonlinje. Når signalet filtreres, sendes et bedre signal til DSL-modemet, der kan resultere i en bedre og mere stabil forbindelse.

Ethernet

En DSL-forbindelse sendes til en computer ved hjælp af et Ethernet-kabel. En Ethernet-port skal være tilgængelig på en computer for at etablere en forbindelse. En Ethernet-port er en standardfunktion på nye computere, men en er muligvis ikke tilgængelig på ældre maskiner. Et adapterkort kan købes for at installere i computeren til en Ethernet-forbindelse.

Router

Mange husstande bruger en trådløs router til at levere en DSL-forbindelse til en bærbar computer. En router bruger DSL-forbindelsen fra modemmet til at sende et trådløst signal til forbindelse til internettet. Hovedcomputeren er også forbundet til routeren med et Ethernet-kabel for at give adgang til internettet. DSL er kort for Digital Subscriber Line og er en internetservice tilgængelig fra traditionelle telefonselskaber som AT u0026 T og Verizon. DSL er en type bredbåndstjeneste, der kan bruge fiberoptiske såvel som kobber telefonlinjer til at sende signalet. Data kan overføres til hastigheder fra 512 Kbps til 10 Mbps eller mere. DSL-service kræver brug af det rigtige udstyr og har de nødvendige forbindelser til rådighed.