Sådan bruges en telefon online

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Internet telefontjeneste

1.

Start din Skype- eller Internet-telefonapplikation og log ind på din konto.

2.

Klik på fanen 'Kontakter'. Klik på indstillingen 'Opkalds telefoner', og indtast det ønskede telefonnummer (herunder landekode og områdekode). Eller vælg din kontaktperson fra din kontaktliste.

3.

Klik på den grønne knap med telefonikonet for at starte dit opkald. Brug din computers indbyggede mikrofon og højttalere eller brug et plug-in-headset med mikrofon til din samtale.

Magic Jack eller VoIP

1.

Sæt Magic Jack-enheden i USB-porten på din computer. Hvis du har VOIP, skal du tilslutte Ethernet-forbindelsen til din enhed til din router.

2.

Slut telefonledningen som normalt sættes i telefonstikket i porten på Magic Jack eller VOIP-enheden.

3.

Indtast et telefonnummer på din telefon, herunder områdekode, hvis det er nødvendigt.

Tips og advarsler

  • Når du bruger Skype eller anden internettelefontjeneste, skal du bruge et headset med mikrofon for at minimere feedback. For at kontrollere din opkaldsharhed og lydstyrke med Skype eller andre internettelefontjenester, brug deres gratis 'Test Call' automatisk inkluderet i din kontaktliste.
  • For Skype og andre internettelefontjenester kan afgifter være gældende. Sørg for at du har kredit eller en betalingsopsætning tilgængelig i din konto for at foretage opkaldene. Sørg for din telefon er kompatibel med din VOIP- eller Magic Jack-enhed (roterende eller puls-telefoner er normalt ikke kompatible). Mange internetbaserede telefontjenester tillader ikke nødopkald eller 911 opkald til deres tjeneste. Kontakt din udbyder for at få yderligere oplysninger.
  • Online telefontjeneste tilbyder et økonomisk alternativ til jordlinier, med fleksibilitet til at placere og modtage opkald, når din computer er forbundet til internettet. Online-telefontjenester som Skype leverer software, der er installeret på din computer, og du bruger computerens tastatur, mikrofon og højttalere til opkald, onlinemeddelelser, chat og videokonferenceopkald. Internettelefontjenester giver dig mulighed for at tale med flere parter. Voice Over Internet Protocol (VOIP) virksomheder som Magic Jack og Vonage leverer en enhed, der forbinder til din computer eller til dit modem til internetadgang. Du tilslutter en landtelefon til opkald. De fleste internetbaserede telefontjenester kan tildele dig et telefonnummer til også at modtage opkald.