Sådan bruges fjernadgang til computeren

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Ekstern computeradgang styrer din computer fra en fjernplacering. For eksempel kan du være på arbejde og har brug for en vigtig fil, du forlod hjemme. Du kan bruge Remote Computer Access til at hente den vigtige fil.

2.

Gå til Log på webstedet (Ressourceafdeling) og tilmelde dig en konto. at installere softwaren på computeren, som du ønsker fjernadgang. Når du har installeret softwaren, skal du komme til den computer, du ønsker at styre den anden computer fra.

3.

Gå tilbage til Log på hjemmesiden og log ind. Du bliver bedt om at installere et ActiveX-program på din computer. Efter installationen, prøv at logge ind på din hjemmecomputer. Du bliver bedt om din Log me In Password og du vil også blive bedt om din Windows login og adgangskode, hvis du har et sæt op.

4.

Når du er logget ind , vil du nu kunne styre din computer hjemme via fjernadgang. Du får en gratis prøveperiode af LogMeIn i 30 dage, som giver dig mulighed for blot at trække og slippe filer mellem computere. Efter de 30 dage kan du simpelthen sende den fil, du har brug for til dig selv.

Fjernadgang til computeren er en fantastisk måde at hente filer fra din hjemmecomputer, når du er i skole eller arbejde. Du skal ikke bekymre dig om at glemme disse vigtige filer. Hent dem nemt med fjernadgang til computeren.