Sådan korrekt tilføjes en computer til et Small Business Server 2003-netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Log på den computer, du vil føje til netværket

2.

Åbn Internet Explorer og bliv til http: // ServerName / ConnectComputer hvor servernavn svarer til navnet på din Small Business Server 2003 (SBS 2003)

3.

Følg vejledningen, indtast en brugerkonto på netværket, der har adgang til netværk, behøver dette IKKE at være en administratorkonto i strid med populær overbevisning.

4.

Når du har godkendt, vil du blive præsenteret med en liste over brugere, der skal tilføjes som den lokale bruger på den pågældende maskine, og vælg derefter den bruger, der bruger den pågældende maskine.

5.

Fortsæt med at følge vejledningen, indtil den anmoder om, at du genstarter.

< p>

Tips og advarsler

  • Kontroller, at du vælger ActiveX-kontrollen øverst i Internet Explorer, hvis du bliver bedt om det. Dette ligner en guldlinje, og det vil sige 'Webstedet forsøger at installere en ActiveX-kontrol'
  • Jeg skal vise dig, hvordan du tilføjer en computer til et eksisterende Small Business Server 2003-netværk korrekt. De fleste mennesker fejlagtigt gør dette forårsager mange problemer, herunder at netværket ikke fungerer effektivt eller korrekt. De fleste administratorer bruges til at tilføje en maskine ved hjælp af fanen System- u0026 gt; Computernavn, dette er ikke korrekt for et SBS-netværk, da guiderne opretter særlige grupper for fjernadgang og mange andre ting.