Sådan laver du et Ethernet-kabel

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Skær Cat 5-kablet til den ønskede længde. Når længden af ​​kablet er blevet skåret til den nøjagtige længde, skal du bruge stripperne til at fjerne 1 til 2 inches af plastbelægningen, der dækker ledningerne på hver ende af kablet.

2.

Når begge ender af kablet er blevet strippet, spredes de enkelte ledninger i kablet. Da du laver et crossover-kabel, vil rækkefølgen af ​​ledninger, der går i stik, afvige fra ende til ende. Se billedet for ordrer i begge ender til dit kabel.

3.

Nu når ledningerne er sat i rækkefølge, skæres ledningerne i længden og placeres i RJ 45 Når du skærer dine ledninger, skal du være sikker på, at de er i den rækkefølge, de skal indsættes i RJ 45. Hold kanten af ​​kablet, hvor plasten slutter, og skær derefter trådene om u0026 # xBD; tommer fra plastbelægningen.

4. Nu, hvor ledningerne er blevet skåret, sættes ledningerne ind i RJ 45. Sørg for, at ledningerne er i den rigtige rækkefølge. Når trådene indføres i RJ 45, skal ledningerne gå helt op til toppen af ​​RJ 45. Nogle af plastbelægningen går ind i RJ 45, som er ok. Tag din Crimper og sæt enden af ​​RJ 45 med kablet stadig i det, og læg dem i Crimpers. En gang i crimperen, RJ 45 for at låse kablet ind i RJ 45.

5.

Nu hvor trin 4 og 5 er blevet udført i den ene ende af kablet, gentag trinene i den anden ende ved hjælp af den modsatte rækkefølge, der blev brugt i den første ende.

6.

Når begge ender er færdige, test dit produkt. Test kan udføres ved brug af en Lan / Ethernt Test. Hvis du ikke har en, kan du teste dit kabel ved at tilslutte kablet til to computere eller til en router eller skifte.

Crossover Ethernet-kabler hjælper folk i deres dagligdag. De bruges som en måde at forbinde to computere sammen uden at bruge en hub.