Sådan netværk to computere trådløst

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Installer dine trådløse netværkskort efter fabrikantens instruktioner.

2.

Klik på 'Start' -> 'Kontrolpanel '->' Netværks- og internetforbindelser '->' Netværksforbindelser 'på en af ​​computerne.

3.

Find din trådløse netværkskort, højreklik på den og Vælg 'Egenskaber'.

Klik på fanen 'Trådløse netværk' i dialogboksen Trådløse netværkstilslutninger.

5.

Klik på knappen 'Tilføj' under 'Foretrukne netværk' og navngiv din ad hoc-netværksforbindelse. Marker afkrydsningsfeltet 'Nøglen leveres til mig automatisk' og tjek 'Dette er en computer-til-computer (ad hoc) netværk;

Opret et 13-cifret kodeord og indtast det i både 'Netværksnøgle' og 'Bekræft netværksnøgle' bokse og klik på ' OK. '

Højreklik på ikonet' Trådløst netværk 'nederst til højre på skærmen og vælg' Se ledige trådløse netværk 'på den anden computer.

Vælg det trådløse netværk, du oprettede i de foregående trin, og klik derefter på knappen 'Connect'.

9.

Indtast det 13-cifrede kodeord, du tidligere oprettede for at oprette forbindelse til dit ad hoc-netværk.

Tips og advarsler

  • Gentag trin 7 til 9 Tilføj flere computere til netværket.Konnektionsdeling kan aktiveres, hvis en af ​​computerens i dit ad hoc-netværk har en internetforbindelse til at dele internetforbindelsen på tværs af alle computere i netværket. Hvis du vil aktivere internetforbindelse, skal du gå til din computer, der har en internetforbindelse og navigere til 'Start' -> 'Kontrolpanel' -> 'Netværks- og internetforbindelser' -> 'Netværksforbindelser', højreklik på Internetforbindelse og vælg 'Egenskaber'. Gå derefter til fanen 'Avanceret' og marker 'Tillad andre netværksbrugere at oprette forbindelse via denne computer' s internetforbindelse 'under Internet Connection Sharing.
  • Tilslutning af to computere trådløst skaber et netværk i dit hjem eller kontor. Etablering af et netværk giver dig mulighed for at dele internetforbindelser, overføre data mellem alle tilsluttede computere og sende beskeder frem og tilbage. Når de er færdige, kan yderligere computere tilføjes til dit trådløse netværk.