Sådan nulstilles den trådløse routerens netværksnøgle til Netgear CG814WG

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut computeren til routeren ved hjælp af et Ethernet-kabel.

2.

Få adgang til Netgear router ved at skrive 'http: // 192.168.1.1/ 'i dit browservindue. Brug 'admin' som brugernavn og 'password' eller '1234' som adgangskode. Dette er standard brugernavn og adgangskoder Netgear routere leveres med. Hvis du har adgang til routeren, skal du ændre den trådløse netværksnøgle. Hvis brugernavnet og adgangskoden ikke virker, skal du fortsætte til trin 3.

3.

Find reset-knappen bag på browseren og brug et udfoldet papirclips for at trykke på nulstillingen knap. Hold knappen nede i ca. 10 sekunder, indtil testlampen blinker.

4.

Vent på, at routeren genstarter - ca. et eller to minutter. Tilslut til routeren som angivet i trin 2. Efter en nulstilling skal du omkonfigurere alle routerindstillinger, men du kan også ændre den trådløse netværksnøgle.

Hvis du ikke kan huske din netværksnøgle til dit trådløse netværk, kan du slutte din computer til routeren for at ændre netværksnøglen. Hvis dette ikke er muligt, skal du nulstille den trådløse router til de oprindelige fabriksindstillinger. Dette vil slette eventuelle krypterede netværk, du har oprettet, og du kan oprette en ny trådløs netværksnøgle, der er lettere at huske.